fbpx

Ogenj: Oven, Lev, Strelec

Potrebno je najti pot. Sami ne zmorete, misli so vam napete. Mnogi delate  smeri čustev, napako za napako. Potrebne so spremembe, namreč čustvena želja je intenzivna. Postaviti se bo potrebno drugače, če si želite nadaljevanje. To sedaj ni način. Distanca je ogromna, možnosti nadaljevanja so male, pa vendar so. Dvomi dušijo to razmerje in ustvarjajo odmike. Na vas je da najdete pot do spremembe – dokler je še čas, namreč ves problem je v vas, ker ne vidite, da ste vi v zmoti.

Zrak: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Poslovne poti imajo prihodnost v meri vaše želje, pa vendar je potreben pogum. V kolikor je kdo izmed vas začel novo pot, bo imel velike skomine za preteklo poslovno potjo. Imate možnost popraviti svojo napačno odločitev, si priznati in poiskati možnosti za napredovanje. Velik problem boste imeli v tej smeri s svojim egom, bo pa ga potrebno prestopiti, če si želite znova odprtih poti. Lekcijo doživljate, da so odločitve katere sprejmete v jezi lahko usodne, neprave in prinesejo vse to kar si niste mislili. Priznajte – začnite delovati drugače.

Zemlja: Bik, Devica, Kozorog

Zgubili ste nekaj po svoji krivdi, saj ste se odločili za drugo pot, sedaj bi čustveno želeli nazaj. Imeli ste priložnost ostati, imeli ste priložnost da mirno rešite neko razmerje, vi pa ste raje verjeli nekim lažem. Sedaj prihaja vse za vami. Mnogi niste nikjer, kar je v danem trenutku še težje. Z veliko sreče boste popravljali napake, sestavljali svojo energijo, ki vam jo primanjkuje že v tem trenutku, saj ste razočarani nad vsem dogajanje. Soočite se, priznajte, opravičite se in upajte na to, da na drugi strani ni že tretje osebe, ker se lahko pot vračanja zapre.

Voda: Rak, Škorpijon, Ribi

Pripravljeni na najlepše preobrate v smeri čustev, vendar bo zato potrebno sprejeti odločitev. Brez odločitve bo tako kot do sedaj, nezadovoljstvo se bo stopnjevalo, posledično dovolite vpliv tretje osebe. To vaše razmerje je potrebno prevetriti, postaviti na začetek, zaupati čustvom in jim slediti. Ne tako kot do sedaj, pač pa vztrajno in zavestno, da vam bo uspelo. Postopoma najdete pot, saj je potrebno stopiti iz starih vzorcev, nenazadnje to razmerje že traja nekaj časa z vzponi in padci vred.

Facebook