fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Pred vrati boste in enostavno ne boste mogli prestopiti praga. Zadeve se vam bodo vezale tako čustveno kot poslovno. Okoliščine vas bodo na nekaj opozarjale. Predlagam da se prepustite, ne delajte ničesar na silo, očitno bo namreč da ste nekaj spregledali, stvar še ni dozorela. Trud ki bi ga vlagali v danih okoliščinah, ne bi prinesel uspeha. Zato predlagam da prepustite – najbolje na dopust, če je to v vaši moči – proč od vsega.

ZELENA – 4 TEDEN

Razcvet na katerega sploh niste računali – vsaj v tem poletju na čustvenem področju. Dogajalo se bo ravno zato, ker ste podzavestno prepustili, naj se zgodi, kar se mora. Presenečenjem ne bo konca, vaša zmedenost pa bo rasla. Je možno, da se pozitivne stvari lahko dogajajo tudi vam, boste razmišljali. Da začenja se vaše uspešno obdobje, v katerem pa ne bo manjkalo tudi strahu, vendar energije vas bodo ponesle točno pred izpolnitev vaših želja.

RUMENA – 2 TEDEN

Srečneži, ki ste izbrali rumeno kocko boste srečni tako, kot že dolgo niste bili. Namreč vse zadeve katere so stale do sedaj prihajajo do realizacije. Pomemben bo status – denar – zaposlitev, posledično, pa se vam zaradi teh stvari začne odpirati tudi čustveno življenje – premiki – odločitve. Nekateri med vami boste ravno v tem tednu sprejeli tudi življenjske odločitve, namreč zaradi spleta okoliščin dvoma več ne bo. Zmago bo sladka.

RDEČA – 1 TEDEN

Vzorci preteklosti se bodo pojavili na površju, ne bo vam več mar. Občutek praznine, ki jo boste začutili, bo dala novi elan – novi zagon. Otopelost bo za vami. Ne boste razmišljali kaj je naslednji korak, samo prepustili se boste. Odgovori bodo prihajali na pot, solz več ne bo, po dolgem času boste globoko zadihali, vse kar ste načrtovali nekomu še povedati, vam ne bo več pomembno. Reakcija nasprotne strani vas bo presenetila, imeli boste občutek, da želi nekdo nazaj. Naučite se končno besede NE.

Facebook