fbpx

A

Prisegli ste da je dovolj,  Avgustu mesecu pa vas bodo vaše želje ponovno zmedle. Velika večina med vami bodo ponovno na začetku že znane čustvene poti. Kar malo slabe volje bo prisotne, saj si ne boste znali razložiti, zakaj se vam enostavno ne odpre nekaj novega, namreč mnenja ste, da bi vam šlo dosti lažje začeti nekaj povsem novega. Opozoriti vas moram, da razmišljate narobe in vam predlagam, da se prepustite, naredite nekaj kar še do sedaj niste. Spremenite razmišljanje in zavedajte se, da ni nujno, da imate vedno vse prav vi. Prisluhnite tudi drugi strani, potrebno pa si je seveda tudi priznati kaj dejansko čutite. Poslovno zanimiv posloven izziv ali ponudba, vredno za razmislek,

B

Mesec Avgust  bo želel od vas priznanje, pa ne samo priznanje, ker je možnost, da ste sami sebi že priznali kaj si želite, zahteval bo da se premaknete. Kot da se bo ustvarjala klima, da boste sami od sebe to želeli in premikali stvari – relacije – želje v smeri ki si jih želite (partnerstvo – čustva). Samozavestno stopajte naprej, ne obremenjujte se za jutrišnji dan, ampak delajte v smeri dan za dnem. Razmislite da že čakate »leto dni«– nekateri med vami še več, nikoli niste zaznali da je že pravi čas, sedaj bo ta občutek v vas jasen. Čas je stopite korak naprej, namreč vrata prihodnosti v čustveni smeri se odpirajo ravno v tem mesecu. Pogumno!

C

Pred vami je mesec ko ne boste imeli časa o negativnem razmišljanju, namreč mesec akcije je pred vami. Pomembno se bo obrniti poslovno novim korakom, ali pa se pojavi pri posameznikih možnost koraka za samostojno poslovno pot. Ne sprašujte se kaj narediti, to ste se spraševali zadnje tri mesece, sedaj enostavno naredite. V čustvenih smereh bodo tisti, ki se vrtijo v trikotnikih doživljali presenečenja in premike na katere niso računali. Resnica lahko pride na dan, možno je da vam bo to celo všeč, vendar malo panike ali prepirov bo kljub vsemu prisotno. Pogumno, samo ustavljati se ne smete, pogum velja. Postavite se zase – samozavest naj bo prioriteta.

 

Facebook