fbpx

GRAL

68,00 

 

GRAL je povezava z ZEMLJO – OGNJEM – VODO – ZRAKOM je obstoj nas, naše duše, naših misli našega „BITI“. Pred seboj imamo nekaj kar bo na nas pustilo ogromen pečat že na samem začetku. Mogočna energija ob prvem srečanju z GRALOM je kratkomalo neverjetna.Moč ki jo nosi v sebi je moč UNIVERZUMA, katerega tudi predstavlja. Zapisala sem vam da se GRAL ne ravna po lunah Polna – Prazna ali Mrkih, jasno je namreč, da ima GRAL moč nemogočega, saj se ravna po soncu – sončevih obratih enakončju in solsticiju. GRAL JE UNIVERZUM. Ima moč katero potrebujemo mi namreč prestopiti korak iz BETA v ALFA stanje. To pomeni nagradnjo našega življenja in želja, katerih sedaj nismo zmogli. ALFA stanja s pomočjo GRALA in njegovega delovanja se bodo dogajala spontano, premiki v vas bodo neverjetni. Čudovite izkušnje in preobrati bodo vsakodnevno dogajanje na poti druženja z GRALOM.

Pomembno!

GRAL je drugačen, saj je vrh energij UNIVERZUMA, do sedaj niste srečali, česa tako UNIKATNEGA ,to namreč ni amulet to je DAR UNIVERZUMA, tako kot je dar tudi njegova aktivacija, namreč protokol GRALA je v njegovi številki, ki vam bo ob GRALU priložena in bo tudi vaša UNIKATNAGRAVITACIJSKA ŠTEVILKA, pomeni število katero boste uporabljali in je samo vaše. Zavedati se moramo, da je GRAL TRAJEN preko vašega GRAVITACIJSKEGA ŠTEVILA. Ker je to vaš osebni UNIKATNI DAR, ki ste ga prejeli v vašem življenju, je povezan in ima vpliv tudi na ljudi, ki so del vaše preteklosti, prihodnosti in so povezani z vašimi željami. Pod zaščito GRALA so vaše misli, vaši ljudje, ki jih ljubite, vaši otroci, vaš dom, vaše poslovne smeri, finance in ljudje ki imajo ključno vlogo do rešitev – moč, preko vaših misli do UNIVERZUMA to je stanje brezmejnosti. Vi mu sporočate PODZAVESTNO v ALFA stanju svoje najbolj globoke želje, tukaj rituali niso potrebni.

Delovanje:

ALFA stanje je stanje popolne sprostitve ko se odpremo, sprostimo, to stanje dosežemo v spanju in takrat je delovanje tudi najmočnejše. Povezava med nami in GRALOM je v smeri misli – naj globljih občutkov, bolečine, prizadetosti in želja. ALFA stanje je govor naše duše – podzavesti. Delujemo v preciznosti naših želja, bolečine, želje po razpletih in rešitvi bremen. Želje bodo v vašem ALFA stanja posredovane GRALU, ki je UNIVERZUM dostop je skrivnost – povezava z vami je v GRAVITACIJSKEM ŠTEVILU, ki je za vsakega od nas UNIKAT, pomeni da eno samo GRAVITACIJSKO ŠTEVILO nima dvojnika. To je samo naš proces, brez napak – precizen do zadnje postavljene naše besede – misli. Ne moremo zgrešiti, ker naša podzavest ve najbolje kaj si želi in v BETA stanju ki ga živimo, dan za dnem enostavno tega sami ne zmoremo.

GRAL nima ritualov ampak AKTIVACIJO in PROGRAMIRANJE, ter NADGRADNJE. GRAL v obliki prstana ima poseben pomen, potrebno je da je krog med vašimi željami in GRALOM sklenjen. Ima vse lastnosti 4 elementov (ogenj, voda, zrak, zemlja UNIVERZUM) + UNIKATNO SAMO VAŠE GRAVITACIJSKO ŠTEVILO.

GRAL NE NOSIMO na roki!

PROTOKOL – AKTIVACIJA GRALA:

GRAL bom na vaš naslov poslala v dvojni embalaži. Prva embalaža bo škatla s katero bo zavarovana manjša šatulja v kateri bo GRAL. Gravitacijsko število bo priloženo v embalaži zlate barve, ker ima za nas poseben pomen (AKTIVACIJA). Priložena bodo tudi navodila in jasni napotki z datumi, ki bodo pomenili protokol PROGRAMIRANNJE GRALA – 4 krat na leto ob enakonočju 2 krat in solsticiju 2 krat.

Pomembno!!!

Ko GRAL prejmete si vzamite čas, prva stvar katero morate narediti je, da GRAL ob prvem stiku aktivirate na dan vašega rojstva pomeni (ponedeljek, torek, sreda…..) ničesar ne delajte brezglavo, umirite se, namreč pomembno je da GRAL odprete nazadnje, še pomembneje je da naredite to po protokolu.

Verjamem, da boste neučakani pa vendar, na svoj dan rojstva odprite škatlo ki sem vam poslala (ne delajte tega prej) vzamite v roko ZLATO EMBALAŽO v kateri je vaša GRAVITACIJSKA ŠTEVILKA obrnite in zapišite SVOJ ELEMENT (voda, zrak, ogenj, zemlja), počakajte 10 minut – umirite se in odprite šatuljo. Verjamem, da boste ostali brez besed GRAL ima posebno energijo, s tem se boste strinjali z mano v trenutku ko ga zagledate, občutek pripadnosti bo TAKOJ neprecenljiv.

Pomembno!

PROGRAMIRANJE GRALA poteka tako, da ponovite postopek ko ste GRAL prejeli. GRAL vzamemo iz šatulje in ga pospravimo v zlato embalažo v kateri imamo pospravljeno GRAVITACIJSKO ŠTEVILO, programiranje poteka 8 – 12 ur. V tem času GRALA ne premikamo, po tem času ga pospravimo v za GRAL namenjeno šatuljo. Potrebno je poudariti, da je GRAL ves čas ko ga dobite v odprti šatulji. Šatulja naj bo postavljena v prostoru, kjer spite. ZAKAJ? Spomnim vas na ALFA stanje, ki ga dosežemo z spanjem in posledično pretok informacij/želja med vami in UNIVERZUMOM preko UNIKATNEGA GRAVITACIJSKEGA ŠTEVILA.

NADGRADNJE so na razpolago vsem lastnikom GRALA

ČUSTVA – FINANCE/POSEL – ZDRAVJE – UNIVERZUM – ČETRTA DIMENZIJA – SERAFINI – STRAST (za navodila se obrnete na FB INBOX ali EMAIL)

Naj se zgodi v najvišje dobro.

Facebook