fbpx

OVEN

Sporazumeli se boste z nekom na poslovnih poteh. Prav je, da ne spreminjate smeri, saj so poti sodelovanja odprte še naprej. Imeli boste priložnost sprememb, vendar razmislite, kaj je tisto kar si želite. Čustveno veliko nedorečenega, pomembno bo odpreti poti prihodnosti, tako v pogovoru, kot druženju. Pisali boste svojo čustveno prihodnost.

BIK

Mnogi zamujate v smeri čustev, saj ne najdete tiste moči, ki bi bila potrebna za premike, ki jih želite. Nujna soočenja bodo potrebna v tednu ki je pred vami, saj je čustvena preteklost še vedno odprta. Mogoči so preobrati, dogovori, pogovori. Začnite delovati s srcem, misli si namreč zastrupljate s starimi čustvenimi vzorci. Spremenite to.

DVOJČKA

Premiki so mogoči v smeri poslovnih poti, za vse tiste, ki čakate že od meseca Marca, da se končno nekaj spremeni. Pogovori, ki ste jih mnogi opravili, bodo sedaj potrjeni. Pozitivni preobrati, na vaši poslovni poti dajejo dodatno pozitivno energijo, ki vam je nujno potrebna tudi  smeri umiritev osebnih odnosov. Postavite se zase, vendar ne preko konflikta.

RAK

Našli ste novo poslovno priložnost, mnogi tik pred realizacijo. Zmedenost bo do neke mere še vedno prisotna, vendar se tekom tedna , ki prihaja tudi ta smer umiri. Prijateljstva so odprta, tako v čustvenih smereh, kot prijateljstva oseb, ki so vam naklonjena. Veliko boste razmišljali o nekem sporu, ki pa ga lahko pozdravi samo čas.

LEV

Finančni priliv ali sprostitev preprek, ki jih mnogi želite rešiti čim prej. Zgodi se na koncu tedna, saj dobite potrditev, ki jo čakate. Čustveno ste brnjeni v preteklost, ne čakajte, da se nekaj zgodi samo od sebe, pač pa začnite slediti srcu. Mnogi imate močne temelje čustvene preteklosti, ki jih lahko nadgradite v prihodnosti.

DEVICA

Spoznali boste, da ste miselno v preteklosti. Nedorečene čustvene poti, vam naj bodo prioriteta. Srečanja, ki bodo naključna, dajejo možnosti novih druženj, z osebami, ki so vam očitno poznane. Morali boste prestopiti strahove, če si boste želeli nadaljevanja. Vse kar je nedorečeno prihaja na obračun. Pazljivo z besedami.

TEHTNICA

Spremembe poslovnih poti, potrebujejo pazljivost. Mnogi se spuščate v nove projekte, kjer bo potrebno maksimalno prilagajanje, kar pa vam ne gre ravno na roko. Razmislite o možnostih poslovnih korakov, saj se vam ne odpira samo ena pot. Sodelovanje z neko moško avtoriteto lahko predstavlja problem. Vse kar dogovorite, tudi zapišite.

ŠKORPIJON

Ne obremenjujte se s preteklostjo in ne nosite nobene krivde. Prav je da odprete svojo poslovno prihodnost in sebi dvignete samozavest. Mogoče je težko nositi breme preteklosti, pa vendar se zavedajte, da je vse rešljivo. Odpirajo se vam poslovne poti, ki potrjujejo, da boste lahko znova sproščeni in v igri, ki si jo želite.

STRELEC

Postavljate sami sebi velike omejitve, namesto se bi z vsakim korakom sproščali in napredovali. Nekaj kar se je zgodilo v čustveni smeri, ne gre spremeniti, lahko pa dokažate, mogoče priznate lastno napako, pa tudi pričakovanja, tistega trenutka. Vse vam prihaja po poti, le pogumno se soočajte in premiki, ki jih želite se zgodijo.

KOZOROG

Previdno v smeri denarja. Imeli boste nekoga pred seboj, kateremu žal ne gre zaupati. Podobne izkušnje so se vam zgodile pred meseci, zato je v tem tednu potrebno razbrati nevarnost ponovitve. Preprečite lahko vse, če poslovno spremenite odločitve. Imate ob sebi nekoga, ki ga je vredno tudi slišati. Trma ne prinaša uspeha.

VODNAR

Srečanja, ki so se v čustveni smeri zgodila pred kratkim, se nadaljujejo. Mnogim med vami čustven razcvet preko skrivnosti, ki so se že zgodile – se dogajajo. Morali boste sprejeti odločitev, kaj si v prihodnje želite. Imeli boste odprte nove čustvene poti, na vas pa je če ste pripravljeni stopati iz cone udobja.

RIBI

Konflikti, ki so se zgodili na poslovni poti, dajejo posledice v smeri odločitev. Do določene mese boste pod stresom, vendar se vam odpirajo nove poti, ki vas bodo razbremenjevale. Potrebno je poslovne poti korenito spremeniti, mogoče ste elo v zamudi, zaradi lastne tolerance. Delujte naredite sebi korak, ki ga želite nekaj časa.

 

Facebook