fbpx

OVEN

Malo verjetno je da se boste v tednu, ki prihaja počutili osamljene. Namreč poslovne zadeve bodo zahtevale svoje, novi koraki, podpisi, pogodbe, vse to in še več. Ne dvomite vase, pač pa se pogumno postavite v prvo vrsto. Čustvene zadeve bodo spontane in zadovoljni boste. Tako kot je sedaj že dolgo ni bilo, to si morate priznati. Dobro obdobje se nadaljuje.

BIK

Vaša čustva bodo intenzivna, pripravljeni boste narediti vse, da tako tudi ostane. Z nekom ste sklenili dogovor in posledično vam dobre energije odpirajo pot. Poslovno manjši zastoji, ampak predlagam, da se ne obremenjujete z njimi, saj bodo stvari že konec tedna stekle, kot je potrebno. Pazite na bolečine v hrbtu, ki kažejo obremenjenost in kličejo po nujni sprostitvi.

DVOJČKA

Nekaj naslednjih dni boste imeli občutek, da se vas čustvene smeri izogibajo. Zaskrbljenost nima pomena. Osredotočite se nase, opravite nekaj nujnih opravkov in ne bodite samo osredotočeni na neki klic, ki si ga tako želite. Klic – sporočilo prihaja v četrtek ko bo stanje že dosti lažje. V kolikor imate v mislih pot se odpravite, vse spremembe so v tem trenutku več kot dobrodošle.

RAK

Preverjene poteze boste uporabili v čustvenih smereh. Rezultati bodo odlični, pa še drugi strani boste pomagali, da se premakne iz mesta. Zadovoljstvo bo obojestransko. Poslovno bo veliko dela, neka poslovna ponudba vas lahko preseneti, ker sploh ne razmišljate v tej smeri. Predlagam da sprejmete vse, še tako nemogoče zadeve, saj jim boste kos.

LEV

Osvobodite se prevelikim čustvenim pričakovanjem, saj morajo stvari dozoreti, sedaj v tem trenutku še zagotovo pot ni odprta. Dogajanje že konec meseca Maja. Poslovno ne boste mogli verjet s kom imate opravka, kot da ste vi edini, ki zmore oziroma lahko zadeve premakne v pravi smeri. Niste daleč od resnice. Zdravstveno pazite na grlo oziroma zobe.

DEVICA

Zanimiv teden predvsem po tem, ker boste vi stopili v prvo vrsto in naredili red, tako na čustvenem kot na poslovnem področju. Imeli boste občutek pregorelosti, telo vam bo dalo jasen znak, da se bo potrebno postaviti zase. Poslovne smeri bodo na točki ko se bo potrebno odločati hitro in brez izgovorov. Okolica čaka na vaše odločitve to vas bo malo jezilo, želeli bi si tudi pomoči iz druge strani.

TEHTNICA

Platonske relacije vas ne bodo zanimale, raje boste sami s svojimi mislimi. Predlagam, da še enkrat razmislite kako postaviti ponovno čustveno življenje na noge, pa ne za kratek čas ampak dolgoročno. Že nekaj časa namreč ne čutite tiste trdnosti v odnosu, kot je bila nekoč. Pripravljeni boste narediti vse, da ponovno vrnete ta občutek. Poslovno ustaljeno in mirno.

ŠKORPIJON

V tednu ki prihaja bo vaš adut diskretnost, uživali boste v trenutkih z ljubljeno osebo. Samskim se v tem tednu pojavlja popolnoma nova oseba, ki bo dala precej pravih energij v njihova življenja. Tudi če boste imeli občutek, da je nekaj kratkotrajno vas občutek vara. Namreč obdobje v katerem ste prinaša dolgoročne in stabilne relacije, seveda tudi poslovno.

STRELEC

Nemočni boste pri nekih tujih odločitvah, enostavno ne boste mogli dopovedati stvari tako kot bi želeli. Škoda ki bo nastala ne bo velika, se pa jo bo dalo popraviti. Ponovno boste vi tisti, ki postavljate stvari na svoje mesto, brez konflikta ali pretirane jeze. Smeri v zvezi z denarjem se odpirajo, potrebna sta še dva koraka in uspeh je zagotovljen.

KOZOROG

V kolikor še vedno tavate in iščete primerno čustveno relacijo za vas, vam predlagam pogled nazaj. Namreč kot da bi nekaj spregledali, vprašanje je samo ali hote ali nehote. Razmislite kaj vas je zmotilo in če je to upravičeno, mislim da boste prišli do zaključka ki mu sledi korak. Poslovno bodite pozorni na datume, možna so razhajanja in posledično skrbi.

VODNAR

Nekdo vam ne gre iz vaših misli, čeprav ste se na nek način sami odločili, da naj gre zadeva svojo pot. Ta nekdo bo v tem tednu ponovno pred vami, zato se boste počutili nelagodno, vendar s posebno iskrico v sebi, katera vam bo dala vedet, da bi bilo vredno poskusit. Poslovne zadeve so tik pred zaključkom, če pričakujete telefonski klic, ta prihaja v četrtek.

RIBI

Druženje bo v tem tednu pestro za samske ribe, vezani bodo uživali v partnerstvu kot že dolgo ne. Energije tega tedna so ribam naklonjene, predlagam da se lotite stvari, ki ste odlašali ali ste se jih bali, da ne bi zmogli. Potreben bo samo urnik, da boste vedeli kaj narediti kateri dan, vrata so vam odprta na vseh področjih. Zmaga!

Facebook