fbpx

1

Spremembe se dogajajo iz dneva v dan, komaj boste sledili premikom, čeprav si jih želite. Pomembno je da stopate naprej, predvsem v smeri čustev, ne ponavljajte starih napak. Obnovitev odnosa vam pomeni veliko, potrebno je prestopiti vse prepreke. Spremembe bodo očitne. Čeprav ste si želeli odločitve, ste vi premalo naredili s svojo preteklostjo, to je sedaj povezano z glavnim naporom za vas.

2

Želje so obstale, vendar vam predlagam, da ne spreminjate poti, ker če naredite to boste znova na začetku, saj vam stoji vračanje. Bodite v tem trenutku trdni in vztrajajte pri svoji odločitvi. Življenje še vas vedno nekaj uči, vi obračate glavo vstran in se ne priznate. Potrebno se bo soočiti z trenutno situacijo. Predvsem zakaj je tako kot je in zakaj ni tako želenih odločitev. Odgovore poznate.

3

Poslovne poti so v spremembah in potrebna je pazljivost, če si ne želite sprememb. Pogovori so nujni, vendar ne kažite na nikogar s prstom, saj se lahko krivda obrne na vas. Pod velikim stresom boste, saj ste nekoga imeli za prijatelja, ki pa je daleč od tega. Vzemite pot in obnašanje profesionalno, ne govorite o sebi, še manj o svojih težavah. Pustite jih zunaj poslovnih poti. To ne zanima nikogar.

4

Dobite zanesljivo informacijo za nadaljevanje vaše smeri poslovnih poti, ki si jih želite. Potrebno bo se samo odločiti kaj boste s tem kaj delate sedaj. Namreč zamiki so lahko preveliki, da bi lahko naredili korake takoj. V kolikor se dogovorite z zamikom 6 tednov, potem je to čas ki ga potrebujete, da zaprete preteklost. Pomembni pogovori in predvsem odločitve v smeri posla so pred vami.

5

Poti se začenjajo znova, v smeri čustev. Vendar brez napora ne bo šlo. Mnogi boste ponovno pred vrati preteklosti. Ne želite si ničesar novega, zato boste pripravljeni znova začeti znano pot. Ne bo šlo brez preprek, ki so bile vedno na poti, vendar pa je sedaj čas, da se tudi te prepreke sanirajo. Energije vam bodo naklonjene in tokrat vam bo tudi uspelo. Sedaj je pravi čas.

6

Pripravite se na resnico, ki se je nekako v podzavesti bojite ves čas. Tokrat boste imeli dokaz, kako so strahovi nepotrebni in če bi si samo upali vprašati, bi sebi prihranili marsikatero noč brez spanja. Dobra šola za prihodnost. Namreč vprašati je potrebno. Sedaj dobite odgovore brez da bi vprašali, tukaj bodo pred vami odprti za prihodnost ki si jo želite.

7

Zaustavite te svoje besede, ki nimajo ne repa ne glave in se začnite reševati vašega ljubosumja, ki je samo vzorec iz preteklosti. Sedaj ste na novi poti, ki pomeni gradnjo odnosa brez izkušenj ki jih imate. Vzemite to kot novo priložnost in ne povezujte ljudi, ki so popolno karakterno nasprotje, saj s tem delate krivico. Poskušajte slediti in verjeti, nenazadnje se spremembe in potrditve dogajajo vsak dan.

8

Vsega boste imeli dovolj in prav je tako, to vam enostavno ni potrebno , da vas nekdo daje na zadnje mesto. Potrpljenja več nimate, zato boste ostrih besed, ki lahko prinesejo tudi konec nekega razmerja, vendar ste tudi na to pripravljeni, saj veste da nimate nič s to osebo. Prazne obljube, brez napredovanja. Vprašanje je samo za vas, da postavite meje in predvsem kdaj.

 

Facebook