fbpx

1

Pogovori v smeri denarja so odprti. Imeli boste možnosti neko preteklost nadaljevati. Iskali boste povezave znotraj obstoječega. Uspevalo vam bo veliko bolj, kot v preteklosti ko ste samo čakali z zamerami v sebi. Čas sprememb za vas, ko boste pokazali in dokazali nekaj, kar je za vašo prihodnosti v smeri denarja izrednega pomena. Ne boste iskali novih poti, tudi odmikali se ne boste, ker zato ni potrebe. Mnogi se boste zavedali, da je poslovna okolica v kateri ste vaša prihodnost.

2

Preverjali boste nove poti, vendar vam bo v odgovorih nekaj manjkalo. Ne delajte ničesar, kar bi iz stalne poti prineslo določen čas. Ni vredno denarja da bi naredili spremembe. Ostanite na točki kjer ste in gradite v tej smeri. Uspevalo vam bo se povezati z nekom s katerim niste imeli dobrega odnosa. Mogoče je samo potrebno ločiti poslovno od osebnega življenja in spoznali boste, da ste vi sami središče napetosti. Ne prelagajte krivde na nikogar, pač pa spremenite sebe. To je izredno pomembno.

3

Stopajte samo korake, katere ste že preverili. Ne vlagajte denarja nekam, kjer je veliko stvari pod vprašajem. Pazljivost v pogovori v smeri denarja, saj se vam lahko zgodi, da boste bili zavedeni. Držite se vsega, kar je po vaših izkušnjah pozitivno. Čeprav bi želeli nekaj spremeniti ne delajte tega na silo, predvsem pa ne delajte ničesar zaradi okolice, ampak se osredotočite na svoje občutke. Ego na stran, to je izrednega pomena, kajti z egm boste samo dokazovali, da nekaj zmorete kar pa ne bo na dolgi rok. Previdno.

Facebook