fbpx

OVEN

Osredotočjte se v smeri dogovorov, ki so nujni v smeri denarja. Mnogi med vami morate nekaj prestaviti ali odpreti neko novo denarno pot, da lahko nadaljujete v smeri zastavljenih ciljev. Imeli boste srečno roko pri pogovoru v smeri avtoritet. Veliko breme pada na samem koncu tega tedna. Imeli boste energijo narediti nekaj, kar vam zadnje 3 mesece ali več ni nikakor uspelo. Ponosni boste nase. Čustva potrebujejo veliko pozornost, vendar tokrat je potrebno se soočiti z resnico in predvsem preprekami.

BIK

Mnogi med vami najdete tisti čustven mir, ki si ga želite. Nadaljevanja preteklosti, postavljanje svojih prioritet v ospredje. Veliko vam bodo dale energije, vi boste tokrat znali sprejeti. Med vami in neko osebo se razdalja manjša, očitno je da so temelji dokaj zdravi. Pomembno je sprejeti tudi svoje napake, ki jih ustvarjajo vaše misli. Vse bo mogoče preko pogovora v miru za nadaljevanje. Priznanja boste spoznali v tistem trenutku ko boste pripravljeni vprašati.

DVOJČKA

Veliko več lahko naredite v poslovni smeri, kot ste naredii do sedaj. Imeli boste priložnosti, ki jih ne gre zamuditi. To ni teden razmišljanja, pač pa odločitev, ki so ključne v smeri poslovnih sprememb. Spremembe ne bodo vezane samo v novih smereh, pač pa so vezane na obstoječe delovno okolje. Potrudite se biti to kar ste. Sedaj boste znali z iskrenostjo najti svojo mesto v neki sredini. Partnerski odnosi pred preizkušnjo. Vse dokler bodo prisotne tretje osebe, odločitev ni mogoča.

RAK

Sestavite svoje načrte v mislih in naredite korak. Denarne poti se sproščajo, vendar ne same od sebe, pač pa boste potrebni na tej poti vi sami in vaša energija. Osebno vam nekdo potrdi nekaj v smeri denarja kar si želite. Veliko preveč stojite in se ukvarjate s tujimi zgodbami. Presekajte to v svojih mislih in začnite razmišljati zase. Mnoge poti so prekinjene samo zaradi tega, ker čakate drug drugega. Spremenite to in ustvarjajte svoje sanje v smeri ciljev do katerih je mogoče priti v zelo kratkem času.

LEV

Pripravljeni ne boste nikoli na spremembe, če se vaše misli končno ne spremenijo. Samozavestni ste povsod drugje, le tam kjer gre za vaše občutke popolnoma odpoveste. Pomembno je to spremeniti. Najlažje je odhajati brez razlag, vendar si boste priznali, da se vedno vračate in začenjate znova. Tako kot imate sedaj postavljeno čustveno življenje je nekaj, kar vam vzame vso energijo, prevelike kompenzacije dajejo še več dvoma. Sprejmite odločitev in najdite mir v čustvenih smereh.

DEVICA

Zaradite tega ker se ne znate odločiti se v čustvenih smereh pojavljajo prepreke, ki ste jih očitno dovolili sami. Morali boste sprejeti odločitev in neko smer zaključiti ali nadaljevati. Sedaj v tem trenutku niste nikjer, kar pa vas obremenjuje. Zavedati se je potrebno, da preteklost še vedno želi vas v čustvenem življenju. Nekaj nedorečenega s more odpreti. Pogovori so mogoči, čeprav ne bodo lahki. Veliko opravka z egom boste imeli, vendar sedaj že morate poznati kako naprej z osebo, ki je unikat v vaših mislih.

TEHTNICA

Upanje, ki je v vas nekako odmaknjeno bo v smeri čustev znova intenzivno pred vami. Mnoge zgodbe se bodo dorekle. Energije bodo izpostavljale pogovore, preko katerih najdete rešitev in mir v smeri čustev. Čas je, da se postavite zase in da ne kompenzirate. Čakanje je prepovedano, če si želite rezultatov in premika. Bodite pogumni, da izrečete nekaj, kar prinaša tudi konce, vendar posledično tudi razbremenitve. Uradne poti prihajajo na pot rešitev. Nekaj bo potrjeno, kar čakate že daljši čas.

ŠKORPIJON

Postavite se v smeri svojih želja. Pogovori, ki bodo poslovnega značaja najdejo pot nadaljevanja. V kolikor ste oddali vlogo se vam le-ta potrdi. Ustvarjali boste svoje sanje in stabilnost v smeri denarja, pa tudi poslovnih poti. V vas bo zmešnjava energij med pogumom in strahom. Naredite vse da prevlada pogum, saj si morate priznati, da tako že delujete zadnje tedne. Naj tako tudi ostane, to je pot ki daje vam samozavest in potrditev. Čustveno se poti končajo, končale so se že dolgo nazaj, vendar boste sedaj to pripravljeni tudi sprejeti.

STRELEC

Niti približno ne slutite kako velik preobrat vam sledi v smeri čustev. Vsa upanja, ki ste jih ustvarjali v svojih mislih se obračajo v potrditev v smeri ponovnega prihoda nekoga. Misli bodo zmedene, podzavest srečna. Pomembno bo odpreti sebe in svoje strahove zaradi izkušenj, ki jih imate v smeri te osebe. To je preteklost, ki še vedno živi, kjub mogočim pobegom, ki ste jih imeli zadnje mesece, mnogi tudi leta. Odločitve bodo jasne, brez prevelikih razmišljanj. Želite si tega, naredite prav to.

KOZOROG

Ustvarjali boste nove poslovne poti. Odnosi as v tem trenutku bremenijo, zavedali se boste, da si želite razbremenitev. Pritiskov je več kot dovolj. Pripravljali boste teren za nove odločitve in poti v smeri sprememb. Rokov si ne zadajajte, prepustite se, bodite aktivni, razmislite na koga iz preteklosti se lahko obrnete. Obstaja oseba, ki odpira vam poslovna vrata in popolne spremembe. Mogoča presenečenja, da je ta ista oseba povezana na vašo čustveno preteklost. Pogumno.

VODNAR

Čutili boste potrebo, da se morate z nekom pogovoriti in sprejeti odločitev. Čustvene smeri so nedorečene in to je prva smer, ki vas bremeni. Če do sedaj niste imeli poguma zato, se sedaj odpira pogum prvega koraka. Imeli boste veliko razlogov zato, saj boste morali po tem biti popolnoma fokusirani na poslovne poti. Potrebno bo nekaj zapreti ali vsaj spremeniti. Mali koraki dajejo velike preobrate. Bodite svoji, samozavestni in ne imejte strahu nekaj priznati, saj se razplete tako kot si želite.

RIBI

Postavljate se v prihodnost tako stabilno, kot ste si pred meseci v smeri poslovnih poti lahko samo želeli. Mnogim med vami se odpirajo nove priložnosti, predvsem izzivi, ki jih ne gre zamuditi. Denar prihaja, odločitve boste lahko sprejeli v smeri velike želje, ki je povezana z vašim domom. Imejte pred seboj svoje načrte, bodite hvaležni za nekoga, ki so ga energije postavile v vaše čustveno življenje. Vse se je spremenilo s tem prihodom in tako tudi ostaja.

 

Facebook