fbpx

1

Mogoče si bo potrebno priznati kaj si pomenite z nekom, ki je prioriteta v vašem čustvenem življenju. Neka razmerja niso prihodnost, so lahko samo skrivnosti povezane s strastjo. Imeli boste veliko opravka z mislimi, ki si želijo v nekih smereh prihodnosti, kar pa trenutna situacija ne daje. Odločitev v čustvenih smereh ne bo, kot bi si želeli. Mogoče je, da to razmerje že v tem trenutku stoji na popolni distanci, pomeni odgovore že imate. Sedaj je pomembno, da jih sprejmete. Proti pričakovanju vas bo takšna odločitev razbremenila.

2

V iskanju pripadnosti, boste potrkali znova na vrata, ki so odprta ves čas, vendar nedorečena razmerja stojijo na mestu. Želite si nadaljevanja, vendar je izrazita nemoč v vas naredila to, da še vedno čakate. Pomembno bo odpreti pogovor. Mnogim namreč stoji velik preobrat v smeri čustvenih želja, ki so vezane na preteklost. Mogoče je,  da je potrebno razčistiti tudi pri sebi kaj želite, saj se je vam začelo dogajati nekaj, kar pa očitno nima prihodnosti. Naredite red priznajte si, da čustva preteklosti prinašajo večji mir kot karkoli drugega.

3

Poslovno se bo potrebno postaviti zase. Mnogi boste imeli občutek,  da ste bili oškodovani in dejansko vam bo okolica to tudi potrdila. Vse nesporazume rešujte s pogovorom. Postavite se zase in naredite vse, da bo potrjeno tako v smeri denarja in napredovanja tisto kar zaslužite. Jasno sporočilo Prazne lune je, da ste samo opazovali, da so lahko drugi poslovno prestopali vas. Naredite temu konec. Energija Polne lune vas bo vzpodbujala na poslovne spremembe. Strah da vam ne bi uspelo je popolnoma odveč.

Facebook