fbpx

1

Preobrat bo tokrat jasen, vendar je na vas, koliko boste pripravljeni verjeti takoj. Dvomi bodo nagajali in potrebno se bo z njimi soočiti. Nova priložnost je pred vami, želja ki jo imate je pred konkretno priložnostjo za prihodnost. Pustite vse negativne misli na strani in si dovolite znova – staro novega koraka. Prav se boste odločili tudi zato, ker si tako želite globoko v sebi. Zarečenega kruha se boste res najedli, vendar tokrat zadnjič.

2

Potrditve v smeri financ vam prihajajo. Potrebno bo pretehtati vse priložnosti. Namreč ena ponudba ne bo osamljena. Prav je da se ne odločate na hitro, ampak si vzamete čas. Postavite svoje želje na prvo mesto in druga od ponudb bo tista prava, čeprav imate občutek da ste se že odločili v drugi smeri. Bodite previdni in vzemite tisto smer, ki je povezana s prihodnostjo. Prva odločitev to zagotovo ni. Potrpljenje je sedaj potrebno in odločitev bo prava.

3

Priznati si ne boste še mogli, tudi soočiti z nekim koncem ne. Jasno je da si želite drugačnega razpleta, vendar je odločitev osebe nasproti vas jasna. Ne bo se spremenila. Predlagam, da naredite korak naprej in se odločite v svojih mislih, te so v tem trenutku žalostne in ne vidijo izhoda. Iz dneva v dan boste močnejši, lažje bo kot si mislite. Čas vaše sreče prihaja, vendar jasno v drugi smeri kot ste želeli. Nove poti se odprejo že v mesecu Decembru, pomeni v kratkem.

4

Uspelo vam le če boste stopili korak nazaj. To sedaj ni prava komunikacija, ki bi naredila premike. Pomeni lahko sicer odidete, vendar nadaljujete brez nadaljevanja preteklosti, kar pa se zavedate, da si ne želite. Ne delajte ničesar v nasprotju s seboj – svojim razmišljanjem. Morate vedeti, da se odločitve ne morejo pojaviti takoj, saj dobro poznate trenutno situacijo, zakaj je tako. Bolje prepustiti kot narediti reze, zaradi katerih bi vam bilo žal.

5

Postavljate prvi temelj konkretne prihodnosti. Čustveno ste na poti, ki prinaša želene premike. Pomembno pa je, da se tako kot vi kot oseba nasproti vas najprej odločita za poslovne preobrate, ki so nujni. Povezana imate čustva in posel, ter preteklost, pomeni rezi so nujni. V kolikor nadaljujete pot kot do sedaj, brez da naredite to kar sem zapisala, ne boste naredili ničesar, saj so tudi naprej prisotne tretje osebe, pomeni preteklost, kar pa razdira vajino prihodnost.

6

Prijateljstvo prerašča v nekaj več. Želite to, vendar so prisotni strahovi kako naprej. Preteklost in sedanjost je prisotna na obeh straneh. V kolikor se zadovoljite z občasnimi srečanji, potem problema ne bo, vendar je privlačnost tako očitna, da hodite po tankem ledu. Čustva se lahko aktivirajo in posledično bodo želje veliko večje. Bodite zmerni. Zaenkrat ohranite skrivnost v smeri skrivnosti. Vsak korak naprej in dogajanje se pokaže zakaj je ta zmernost boljša odločitev.

7

Očitni premiki vas bodo napolnili z energijo. Znova je pred vami znana oseba in nadaljevanje neke zgodbe, ki nikakor ne doživi konca, pa tudi nadaljevanja v želeni smeri ne. Predlagam vam da se prepustite in ne izgubljate energije v smeri, za katero sami veste da je nemogoča. Bodite zadovoljni s tem kar imate, to vam daje energijo in upanje za v prihodnje. Smer prihodnosti ni zaprta, vendar odločitve ne stojijo takoj. Poslušajte svoje občutke.

8

Naredite sebi uslugo in se odločite. Stanje v katerem se nahajate v tem trenutku nima temeljev prihodnosti. Nujno boste morali narediti spremembe v poslovno – finančni smeri. Jasno je namreč da vso breme in stroški ne morejo padati na vas. Dogovor je bil drugačen in ker se drugi ne držijo dogovora, zakaj se bi ga držali vi. Osamosvojite se v prenesenem smislu in razbremenili boste sebe. Potrebna je samo vaša odločitev in sprememba misli, da zmorete. Pogumno.

 

 

Facebook