fbpx

Ogenj: Oven, Lev, Strelec

Spremembe se morajo zgoditi. Poslovno so poti odprte, vendar je potrebna pazljivost za vse tiste, ki imajo poslovno pot odprto, saj se ne kažejo spremembe, ki bi jih bilo dobro narediti. Pomeni previdnost. Za tiste, ki poslovne poti nimate odprte pa je potrebno brez razmisleka pot odpreti. Pokažejo se dobre priložnosti, ki bodo trajale v prihodnost. Bodite dosledni pri svojih odločitvah in se zavedajte, da je vsak začetek malo težji, tudi to boste prestopili. Čustveno se obeta neko nadaljevanje, priznanje v smeri vam znane osebe.

Zrak: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Odnosi bodo na prvem mestu. Potrebno je narediti red v čustveni smeri, predvsem sprejeti odločitev. Lahko se namreč zgodi da se vam poti zalomijo v smeri, ki bi si jo želeli nadaljevati. Vaše počutje vam daje vse odgovore, odločitve ravno ne bodo lahke, vendar so nujne. Imejte v mislih vso preteklost, ki traja na vzporednih poteh. Dvojina je za dva, dovolj je bilo kompenzacij. Če odločitev ne sprejmete ostanete na točki kot ste sedaj, zagotovo pa je da se vse skrivnosti zaprejo vzporedno že do konca leta.

Zemlja: Bik, Devica, Kozorog

Povezave, ki so vam čustveno namenjene se bodo dogajale povezane s poslovno potjo. Veliko napetosti boste imeli zaradi tega, saj bodo ljudje preveč govorili o neki skrivnosti. Sedaj še ni čas, da se ta skrivnost odkrije, saj je prisotnih veliko preprek. Bodite zmerni. Nadaljujte vse kar si želite, vendar se je potrebno  zavedati kaj lahko v tem trenutku pričakujete. Mnogi boste zaskrbljeni ne toliko na dogajanje v domu, pač pa v smeri dogajanja zunaj doma. Tam je očitno vaše srce ali srce nekoga.

Voda: Rak, Škorpijon, Ribi

Vzdržite pritiske nekoga, ki na nek način manipulira z vami. V kolikor ste se odločili za odhod se držite odločitve. Ne bo se veliko spremenilo, vi ste utrujeni od vsega dogajanja do sedaj. Odločitev ne bo, čeprav si bi jih še vedno želeli. Potrebno je sebe postaviti na prvo mesto v vseh pogledih, zadnje mesece ste komaj miselno preživeli, saj niste dobili nobenega odgovora, le čakali ste. Spremenite to, bodite vztrajni, končno spoštujte sebe in odprlo se bo nekaj, kar nima nobene veze s preteklostjo.

 

Facebook