fbpx

1

Odpirajo se pogovori, preko katerih je potrebno stopiti, saj je očitno da se postavljate zase in posledično rešujete napetosti v delovnem okolju. Spremenili boste mnenje in občutke v smeri nadrejenih oseb in prišli do zaključka, da boste lahko v prihodnje dobro sodelovali. Tisti posamezniki, ki ste na svoji – lastni poslovni poti naredite velik preobrat z novim poslom, ki ga podpišete še v tem tednu.

2

Povezave v smeri denarja bodo z sporočili na vaši strani. Mnogi boste začeli novi postopek v novi smeri. Imeli boste možnosti neki denar postaviti v prihodnost. Zapirali boste najprej preteklost, to je v tem trenutku nujno. Bodite osredotočeni na pogovore, bodite realni pri dogovorih. To opozorilo je za vse tiste, ki ste polni strahov, da nekaj ne bo odobreno. Vse se bo zgodilo v potrditev.

3

Našli boste povezave v vam poznani poslovni poti. Končno boste imeli občutek, da ste del neke sredine. Čutiti bo pripadnost, tako tudi razbremenitve, ki so v vaših mislih izredno izpostavljene. Zavedajte se, da vas cenijo, mogoče je da vi niste znali ceniti tega okolja zaradi lastnih problemov, ki so odprti v partnerstvu. Po daljšem času vam bo poslovna pot v razbremenitev.

Facebook