fbpx

OVEN

Dovolili si boste čustvenega vpliva, ki vam ni potreben, še več omejuje vas pri potrditvi tistega kar si dejansko želite. Velike spremembe so potrebne, če si želite najti miru v nekem nadaljevanju. Vzporedna čustva niso več mogoča, saj vas obremenjujejo. Občutki so otopeli in v tednu, ki je pred vami boste naredili vse, da presekate nek toksičen odnos. Potreben bo pogum, saj ste mnogi dali obljube, ki jih ni mogoče izpolniti, zato ker si tega več ne želite. Bodite samo iskreni in prestopili boste veliko breme.

BIK

Iskali boste možnosti v smeri nadaljevanja čustvene preteklosti. Možnosti so odprte, vendar je vredno razmisliti, če si to še vedno želite tako intenzivno, ali je to samo navada. Čustveni dvomi bodo jasni, saj ste na drugi strani že obremenjeni z nečim kar traja in bo trajalo. Imejte v mislih svoje občutke in želje. Potrebna je čistka v smeri čustev. Poslovno konflikt z nekom, ki si dovoli preveč. Nadrejene osebe ne vpletajte ampak najdite rešitev sami. Samo postavite se zase, to bo dovolj.

DVOJČKA

Poslovne smeri so končno odprte. Imeli boste občutek, da vas bo nekdo začel poslušati oziroma vas bo končno slišal. Stvari se spreminjajo, zato je prav da poslovno zaupate v svoje napredovanje ali spremembe. Do konca meseca Novembra bo dogovorjeno vse, kar si želite spremeniti. V smeri čustev bo malo težje, ne pa nemogoče. Bodite samo previdni v smeri besed in si ne dovolite pogrevati napak preteklosti v smeri nekoga. Imejte svoj cilj pred seboj in vztrajajte. Pozitiven preobrat sledi.

RAK

Napetost na samem začetku tedna v smeri denarja. Vse kar ste si zadali boste speljali, tako da je napetost dobrodošla, namreč v takšnih trenutkih dajete vse od sebe, kar pa daje tudi zavidljive rezultate. Ne postavljajte si mej, ampak stopajte postopoma do cilja. Kje je cilj bo pokazal čas, zagotovo pa je to eden največjih poslovnih preobratov in preobratov v smeri denarja. Zasluženo za vas in vaše želje. Čustveno se vrača preteklost, veliko boste razmišljali o prelomnici čustvene preteklosti. Z razlogom.

LEV

Sreča prihaja tudi do vas, očitno tako hitro, da se boste znova znašli v dvomih, če je to v čustveni smeri resnično. Imeli boste priložnost priznati čustva in jih končno zaživeti. Energije bodo na vaši strani. Naj vas ne bo strah, da vam ne bo uspelo. Čas ko boste lahko tudi vi umirili misli in se prepustili. Poslovno potrditev, ki daje vam odprto smer napredovanja, lahko pa se odpre denar, ki vam ga nekdo dolguje. Zaprete slabe poti preteklosti, ta občutek in želja je prisotna že nekaj časa. Sedaj se končno tudi zgodi.

DEVICA

Prijetno s koristnim boste združevali. Končno ste neke osebe postavili na varno distanco. Vaši občutki in želje so vedno bolj jasni. Zagotovo je, da veste kaj si v smeri čustev ne želite. Pripravljeni boste narediti nekaj več, povezovali se boste s preteklostjo, čeprav bodo prisotni strahovi. Vredno je, ker tako čutite in postavljanje svojih občutkov na prvo mesto je edina prava smer za vas. Poslovno preobremenjeno obdobje, nekaj bo potrebno postaviti na stran, saj časovno enostavno ne boste zmogli.

TEHTNICA

Vaša podzavest je vedno glasnejša v smeri nezadovoljstva čustev, mogoče tudi razmerja ki ga živite. Znova se vam bo dogajalo, da ste nekaj prerastli, potrebno bo priznanje in spremembe. Ne gre v tej smeri za nezaupanje, pač pa gre zato, da se vam je pojavila oseba, ki očitno krade vaše misli. Kljub temu, da ste poskušali prestopiti ta opozorila, boste vedeli, da tega ne boste zmogli. Kot vse stvari v življenju boste tudi tokrat presenetili in naredili radikalen rez, brez posebnih pogovorov, le sprejeli boste odločitev.

ŠKORPIJON

Dobri občutki bodo upravičeni. Premiki se dogajajo in se bodo dogajali tudi naprej. Osebne vezi, ki vas bremenijo so pred pozitivnim preobratom. Veliko boste naredili zase, da priznate tudi svoje napake. Ne bo veliko pogovorov, ker se z nekom dobro poznate in veste kje je meja. Postavljajte meje vi in postavljene bodo meje tudi vam. Vse z razlogom dobre komunikacije in druženja za naprej. Z nekom si pripadate, vse bo dobro dokler boste spoštovali osebno cono zasebnosti.

STRELEC

Poslovne poti se bodo odprle, le v tem trenutku še je nujno potrebno potrpljenje. Sedaj ste že preko polovice poti. Potrebno bo ohranjati svoj mir, da ne bi prišlo do nepotrebnih besed, ki so vse prej kot dobrodošle. Manj besed je več, sedaj se bo počakati izplačalo. Čustveno ste sprejeli odločitev pred meseci, vendar se boste zavedali, da je bila napačna. Obnovili boste neko razmerje, ker si boste tega želeli. Kaj prinaša takšen korak pa vam je jasno. Mogoče je sedaj trenutek da ste pripravljeni na spremembe.

KOZOROG

Sporočila, ki vam prihajajo ne bodo ugodna. Mogoče je da se bo samo potrdila neka čustvena prelomnica, ki se je že zgodila. Energije vas bodo usmerjale naprej v nove priložnosti v popolne spremembe partnerskega odnosa. Sprejeti bo potrebno odločitev pri sebi. Usmerjajte misli v denar, ki je nujno potreben, da se razbremenite nečesa, kar že traja predolgo. Veliko boste po dolgem času naredili zase, čeprav ne bo energije v izobilju. Pomembno je, da končno sprejmete vse spremembe.

VODNAR

Vaše osebno mnenje sedaj ne bo imelo smisla izpostavljati v smeri poslovnih poti. Sedaj bo potrebno slediti nekim navodilom ali neki osebi, ki je avtoriteta. Kaj je prav in kaj ni bo pokazal čas. Morali si boste najti prostor v neki sredini za prihodnost. Velika čistka se očitno že dogaja in težko je ostati imun v poslovnih smereh. Osredotočajte se samo na sebe, drugi niso vaša stvar, saj znajo poskrbeti zase, to se je že pokazalo v preteklosti. Podpis prinaša tudi mir, zgodi se konec tedna.

RIBI

Zapletali boste poslovne smeri, mnogi v kratkem stiku tudi z ljudmi, ki so vam izredno blizu. Brez potrebe boste vodili pogovore, ki ne bodo vodili nikamor, mogoče samo v še večje zamere, ki niso potrebne. Potrebno bo razmisliti v sebi o pravem vzroku nezadovoljstva. Mogoče je samo strah, ki ne preneha. Kot da ste v nekih neutemeljenih čustvenih dvomih za katere nimate raloga. Priznajte svoje napake, govorite o tem z ljudmi ki so vam blizu, našli boste znova svoj mir, ki vam je v tem trenutku nujno potreben.

 

 

Facebook