fbpx

OVEN

Razmišljali boste o nadaljevanju, ki si ga želite v smeri čustev, vendar boste za spremembo tudi priznali svoje prepreke in odločitve, ki bi jih morali že sprejeti. Povezave čustvene preteklosti so v nadaljevanju, vendar jih je potrebno postaviti na prvo mesto. Cono udobja je potrebno postaviti na stran in izpostaviti vse prepreke in jih prestopiti. Dogajali se vam bodo veliki premiki, zaradi katerih boste našli svojo srečo in mir.

BIK

Poslovne poti so v premikih, jasno je da želite sprememb, vendar do sedaj ste samo želeli. Polna luna vam daje tisto dodatno energijo, katera vam daje prvi korak napredovanja ali sprememb. Pokazali boste svoje kvalitete, predvsem si boste upali tako v poslovnih smereh, kot v smeri čustev kjer dobite veliko premalo. Razmišljali boste o dvojini, kjer ste lahko prva oseba, ne druga ali tretja, samo to je pot do sreče.

DVOJČKA

Veliko ste prestopali v smeri partnerskega odnosa, sedaj bo potrebno začeti reševati te poti, saj je nevarnost da se nekaj konča. Vplivi tretjih oseb so jasni, vendar jih vi ne jemljete kot prepreko. Ne gre samo za ljudi, gre za gradnjo osebnega odnosa do nekoga. S tretjim vlivom tega ne boste zmogli, tudi če bi želeli. Potrebno bo prestopiti strahove pred izgubo in postaviti svoj odnos v trdnost in predvsem mir.

RAK

Sledili boste svojim občutkom, naj vam ne bo žal za ljudi, ki so se odmaknili uz vašega življenja, zaradi resnice, takšni ljudje vam niso potrebni. Usmerite se v poslovno stabilnost tudi za naprej. Gradite svojo poslovno pot, ki vam daje nagrado in mir, ki ga želite. Čustva boste sprejemali, vendar samo tista iskrena in predana, vse ostalo ostane v preteklosti.

LEV

Priložnosti, da najdete rešitev v smeri denarja. Razbremenitve vam stojijo na poti. Sedaj ste že prestopili razočaranje v smeri preživetih poslovnih poti, ki so vam na eni strani prinesla veliko uslugo, čeprav tudi breme. Bodite pogumni, brez starih vzorcev. Znali boste izbirati ljudi, ki vam v življenju prinašajo tako poslovne priložnosti, pa tudi čustveno stabilnost.

DEVICA

Tudi če je potrebno spremeniti vse, ste v tem trenutku na pravi poti sprememb. Ne vračajte se v stare zgodbe in ne kompenzirajte, pač pa delujte iskreno. Veliko krat ste pozabili na sebe v preteklosti, sedaj je čas vašega preobrata, ko boste spoznali kdo so ljudje za prihodnost vašega življenja.  Vedeti je potrebno, kdo si zasluži vašo pozornost in kdo ne. Skrivnosti niso za vas. Ne zmorete jih živeti.

TEHTNICA

Poslovne spremembe so na poti do vas. Mnogi dogovarjate nove poti, posamezniki ste že dogovorjeni. Splačale se vam bodo spremembe, saj boste našli navdih v novi sredini katera vas sprejme. Čustva je potrebno potrditi, mnogi na pravi poti in v potrditvi velikih življenski odločitev. Dogajale se bodo velike spremembe, priznanja in stabilnost za prihodnost.

ŠKORPIJON

Poti so odprte že daljši čas, sedaj se postavite na pot koraka, ki vam prinaša tudi finančno stabilnost. Bodite dosledni, stopite iz cone udobja, namreč gre za vas. Postavite se na prvo mesto v vseh smereh. Zmogli boste prestopiti svoje stare vzorce, ki vas držijo na mestu. Priznajte si napake, ki so odprte iz preteklosti in začnite delovati v smeri kot govorite. Rezerve imate veliko, vnovčite to v naslednjih tednih.

STRELEC

V iskanju svoje resnice, ki si jo morate v smeri čustev priznati. Vse skrivnosti so del vas, so vaše želje, ki si želijo odločitev. Do sedaj niste zmogli ali niste hoteli, ker vam ni bilo potrebno. Sedaj se boste morali postaviti za svoja čustva, brez kompenzacij, zgodi se lahko namreč če ne sprejmete odločitve, da izgubite nekaj kar je globoko v vas in si želite za prihodnost. Odprite se, čas je tukaj in zdaj.

KOZOROG

Razmišljali ste do sedaj, svoje občutke poznate. Nastopajte brez dvomov, predvsem brez izgovorov. Čustva so za dvojino, mnogi ste našli mir za prihodnost v osebi, ki ni del preteklosti. Potrebna bodo priznanja, zaradi sebe in svojih občutkov. Usmerite se v smeri denarja, ki je potreben za vaše realizacije. Zmorete popolne spremembe in ne odstopajte.

VODNAR

Svoje čustvene želje poznate, nadaljujte poti ki so prekinjene zaradi strahov. Energija Polne lune vam daje moč besed, pogovora, ki je nujno potrebna za pot za stabilnost že izpetih čustvenih zgodb, ki pa imajo še vedno temelje za prihodnost. Zavedajte se občutkov, pa tudi vsega kar se je dogajalo. Nehali boste iskati pozornost drugje in jo našli v čustvenem temelju, ki je vezana na čustveno preteklost.

RIBI

Zahtevali boste veliko zase, vendar se je potrebno zavedati, da se bo potrebno odpreti tudi vam. Mnoge prelomnice preteklosti so pustile dvome v smeri iskrenosti in čustev, ki so v tem trenutku pred vami z namenom, da spoznate pripadnost tega trenutka. Poslovno spremembe, sledite občutkom, ki so že nekaj časa prisotni in bodite predvsem pogumni, nova sredina čaka na vas.

 

Facebook