fbpx

OVEN

Teden, ko vas poslovne poti obremenijo do popolnosti. Odločitev bo potrebna konkretno v smeri vašega poslovnega koraka. Mogoči projekti, ki so nujni da se končajo, bodo potrebovali popolnih misli in odločitev. Zmogli boste vse. Posledično vam uspe nekaj, kar ste želeli v smeri denarnega priliva. V čustveni smeri neki odgovori ne bodo kot bi si želeli. Prepustite času čas.

BIK

Čustva v smeri potrditev, kot ste jih želeli. Iskali boste dodatne odgovore in potrditve. Sreča je očitno tokrat namenjena vam, predvsem pa je pomembno to, da bo trajalo. Nekdo bo držal besedo, rastlo bo vaše zaupanje in zavedali se boste, da je bilo vredno vztrajati. Poslovno problem v smeri denarja, katerega bi morali rešiti že pred časom. Malo panike, vendar sledi rešitev.

DVOJČKA

Vaše počutje si želi pozornosti. Mnogi med vami se začnite poslušati, kaj vam želi povedati vaše telo v smeri počutja. Za mnoge je dobro, da se odločite za obisk pri zdravniku. Izpostavljena pregorelost. Očitno so pretekle prelomnice pustile posledice, ki jih postopoma sanirate. Neke vloge bodo potrjene, to bo za vas pomenilo, da ste uspeli dokazati nekaj, kar so do sedaj dvomili v vas.

RAK

Bremena boste jemali, kot nujnost da premaknete sebe. Zadnji čas, ste očitno znova stopili v cono udobja, kar pa v tem trenutku ni prava smer. Delujte, premiki ki so se poslovno začeli dogajati, potrebujejo intenzivnost iz vaše strani. Energije bo dovolj, le spremenite misli, ki vas obremenjujejo. Sredina tedna čustvena srečanja, ki vas dokončno prebudijo v nadaljevanja.

LEV

V kolikor bi poslušali sebe, vam sedaj ne bi bilo potrebno čustveno znov na začetek. Začnite se poslušati in ne odlašajte z odločitvami, ki so nujno potrebne. Odnosi se nadaljujejo, vendar potrebujejo več pozornosti. Veste v kateri smeri si želite, zato dokažite sebi da zmorete. Ni vam potrebno vedno znova na začetek, saj se nekatere smeri vedno znova in znova dogajajo. Čas prihodnosti – sprememb.

DEVICA

Poslovno boste imeli občutek, da ste v nekem zastoju, ki vam bo moteč. Mnogim med vami postaja pravzaprav moteče neko okolje, ki vas preko mere vstopa v vašo zasebnost. Tega si ne boste dovolili, zato boste mnogi stopili korak nazaj in se distancirali od določeni ljudi. Čustva – poslovne poti nimajo povezave, zato se jih izogibajte, da ne bi obljubili preveč, pojavijo se lahko nepotrebni problemi.

TEHTNICA

Denarni priliv ali dogovor, ki ste ga pričakovali se realizira. Imeli boste veliko razlogov za veselje, saj boste lahko naredili premik v smeri poslovnih poti, ki si jih želite. Lahko so to premiki na svoje ali korak na novo poslovno pot. Čustva bodo v smeri kot so bili dogovori. Zadovoljni boste z komunikacijo in zaupanjem. Mnogi boste imeli občutek, da ste našli to kar ste iskali – mir.

ŠKORPIJON

Nepravi občutki, ki so v vaših mislih, morate preveriti, zato bo potreben pogum. Nabralo se vam je vsega, vendar boste morali svoje misli preveriti, tako da se pogovorite v smereh, ki vas bremenijo. Namreč vaše negtivne misli nimajo nič z realnostjo. Stopite iz starih vzorcev in začnite graditi nčeto samozavest, namreč poti želja so odprte, vendar potrebujejo vaš korak.

STRELEC

Na dveh stolih je izredno težko sedeti, sploh pri vas ki obožujete popolno pripadnost, katere pa še sami ne morete daati. Iskali boste izhode, zapletali, komplicirali. Pot je samo ena, iskren pogovor, priznanje in zairanje vsega kar ste čustveno preživeli. Bodite vljudni do sebe, to vam naj bo prioriteta. Ne dovolite si več manipuliranja in zapletanja neke druge zgodbe v kateri ste končno našli mir.

KOZOROG

Neka novica se izkaže za laž. Mnogi med vami pred veliko zadrego v smeri čustev. Soočiti se bo potrebno z ljudmi okoli sebe, ki bi naj bili vaši prijatelji. Daleč od prijateljstva bodo govorila sporočila, ki jih dobite. Bodite odločni in postavite okolico na mesto kamor spadajo. Čim dalje od vas. Začnite razmišljati komu kaj zaupate, saj vas lahko to stane tudi na poslovnih poteh – velikih zamer.

VODNAR

Pocezave čustvene preteklosti bodo znova pred vami. Želeli si boste nadaljevanja in dogajalo se bo ravno to. Razmislite koliko ste pripadni neki osebi in zgodbi, ki se nikakor ne konča. Mogoči pogovori dajejo potrditve, ki vam odpirajo vse za kar ste bili zadnje tedne zaskrbljeni. Veliko pozitivnih preobratov v čustvenih smereh, vam daje znva tisto energijo, katere niste čutili zadnja dva mesecca.

RIBI

Sporočila, ki prihajajo iz preteklosti v smeri čustev bodo v vas zasadila znova nemir. Nikoli se niso ta sporočila izkazala kot dobra. Nekdo ima še vedno vpliv na vas, čeprav si tega več ne želite. Potreben bo pogovor, potrebno bo postaviti meje, da ostanete mirni, če boste dovolili preveč, se zgodba pritiskov ne konča. Potrebno se je postaviti zase in preteklost zapreti za vsa sporočila.

 

Facebook