fbpx

3 MODRA – TRETJI TEDEN

Ne sanjajte o nekom, ki nima povezave v smeri čustev. Mnogi med vami iščete stabilne čustvene poti za prihodnost, izbirate pa možnost avantur. Ne bo se spremenil nekdo s katerim želite razmerje, ki je lahko samo kratkotrajna skrivnost. Spremenite misli, že na samem začetku znanstva boste vedeli kako naprej. Spremenite misli in spremenilo se bo vse.

4 ZELENA – PRVI TEDEN

Poslovno potrditev v smeri na kateri ste bili že zavrnjeni ali pa je poslovna pot v nadaljevanju, ki je bila že prisotna v vašem življenju. Potrebno se je odločiti. Ne povezujte ničesar s preteklostjo, saj so se ljudje in okolje spremenili. Čas je, da najdete stabilnost v smeri, kjer ste že bili ali ste želeli biti, pa ste bili zavrnjeni.

2 RUMENA – ČETRTI TEDEN

Pokazalo se bo, da ste imeli v smeri čustev prave občutke. Prisotnost tretje osebe bo potrebno sprejeti, se soočiti. Mogoče za vas prelomen teden, ko si pridete na jasno, kaj je smer preteklosti in kaj je tisto kar se mora končati. Ne bo veliko razočaranja, saj so vam smeri jasne že nekaj časa. Pogumno na novo pot.

1 RDEČA – DRUGI TEDEN

Ne iščite pri avtoritetah drugega kot profesionalno pot. Mnogi boste povezovali želje čustev in poslovnih poti. Ne bo šlo. Pomembno je svoje delo opraviti profesionalno in brez napak. Skrivnosti v smeri čustev naj ne bodo poslovno povezane, saj za vas ne nosijo blaginje, pač pa obremenitve, ki postavljajo poslovne poti pod vprašaj.

 

Facebook