fbpx

A

Iskali boste rešitev v smeri čustev in jo tudi našli, ko se boste zavedali, da je potrebno spremeniti svoje misli. Bodite osredotočeni na poti iz preteklosti v prihodnost. Ne kompenzirajte, ker se boste vračali na stare, dobro znane čustvene poti. Spremembe, ki prihajajo, vas bodo razbremenili, na vas je da spremenite tudi sebe. Lahko ste samozavestni, saj ste na pravi poti. Zaupajte, da nekdo sprejme odločitev, ki jo želite. Bodite pripravljeni na najlepše čustvene spremembesedaj v sredini leta 2023.

B

Ustvarite si prostor v smeri poslovnih želja, kjer se vidite v bližnji prihodnosti. Imeli boste dobre občutke odločitev, ki vam prinašajo predvsem mir na poslovni poti. Ni nujno, da spremenite delovno okolje, pomembno je da dogovorite o stabilnem finančnem stanju, ki ga želite. Mnogim med vami podpis stabilnosti ali podaljšanje v smeri poslovnih poti. To vas bo mnoge razbremenilo. Prihaja čas, ko boste dejansko zaprali vso negativno preteklost in zadihali v novo mirno obdobje.

C

Sporočila v smeri počutja so jasna. Neke konce, ki so se vam zgodili bo potrebno sprejeti. Zgodili so se na ravni energij že mesece nazaj. Potrebno je stopiti iz okvira čustvene preteklosti, saj vam te misli zapirajo poti novih čustvenih priložnosti. Če ste se odločili, da prekinete neko razmerje, naredite to sedaj. Mnogi odlašate že nekaj mesecev nazaj. Nič se ni spremenilo, tudi spremembe ne stojijo v tej smeri, zato prekinite prazna upanja in naredite končno sebi uslugo.

Facebook