fbpx

OVEN

Zmogli boste veliko več, kot imate sedaj občutek. Spremembe se bodo dogajale v smeri poslovnih poti, ki prinašajo stabilnost in predvsem mir. Izražali boste svoje želje na miren način in bili posledično nagrajeni. Delovali boste veliko bolj kot mesece nazaj. Čustva, ki so pod vprašajem dobijo odgovore. Sprejeti bo potrebno to kar vam bo rečeno. Odgovore poznate že v tem trenutku. Samo potrjujejo se.

BIK

Isklai boste svoje poslovne priložnosti in jih našli v samem zaključku meseca Februarja. Postavili boste sebi pot, ki bo za prihodnost stabilna tudi v finančnem smislu. Čustveno je potrebna intenzivnost in predvsem nežnost v zbliževanju. Distance, ki se dogajajo ne opazujte na daleč, če si želite nadaljevanja. Potrebno bo najti staro – nove stike, ki so se že odprli.

DVOJČKA

Pritiski bodo v čustveni smeri še vedno prioriteta, saj do sedaj niste zmogli narediti premik v smeri kot si želite. S preprekami se je potrebno soočati, ne se jih izogibati. Bodite iskreni, tudi če boste imeli na trenutke občutek, da nekaj izgubljate. Preobrat v pozitivni smeri se zgodi v smeri naključij. Nekdo sprejme odločitev v vajini smeri.

RAK

V kolikor ste že mislili, da prestopate v mirno obdobje, vam stoji opozorilo, ki prihaja kot blaginja v smeri poslovnih odločitev. Imeli boste priložnost graditi poslovne smeri intenzivneje kot do sedaj. Nobene poti ne negirajte, pač pa poskušajte narediti premik in posledica bo finančna blaginja. Bodite zvesti sebi, to je edina prava pot v smeri poslovnih odločitev in delovanja za naprej.

LEV

Postopoma boste znali postaviti sebe na prvo mesto. Verjeti je potrebno v svoje čustvene želje. Razpleti bodo presenečali. Vse zaprte poti se odprejo, kot želite, vendar je na vas, da najdete rešitev za svoje negativne misli. Iskali boste veliko odgovorov, vendar ti vam ne bodo pomenili čustveno veliko, saj potrditev nadaljevanja nekega razmerja pomeni vse – daje vse odgovore.

DEVICA

Skrb da nekaj ne bi zmogli bo odveč, saj ste trdno odločeni, da neke čustvene poti postavite na pravo mesto – v prihodnost. Pomembni pogovori sledijo, tokrat brez napetosti, spontano in v smeri želja. Poslovno razmišljate o spremembi, ki pa se naj ne zgodi v mesecu Februarju. Z namenom je potrebno potrpljenje, namreč tukaj kjer poslovno ste, se zgodi preobrat.

TEHTNICA

Pomembno bo v čustvenih smereh. Najdete veliko razlogov za nadaljevanje, saj bo očitno interes na obeh straneh. Blaginja čustev vam prihaja v mesecu Februarju, sedaj je potrebno v sebi najti pogum, ki je manjkal še tedne nazaj. Bodite pogumni, iskreni in potrditve bodo sledile. Mnogi posamezniki najdete čustveno prihodnost v čustveni preteklosti.

ŠKORPIJON

Postopoma vam energije meseca Februarja dajejo odgovore v čustvenih smereh. Neke skrivnosti, ki to več niso se končajo, to bo potrebno sprejeti. Iskali boste možnosti nadaljevanja, vendar neuspešno. Sprejeti bo potrebno prelomnico, ki ste jo mnogi izpostavili sami, zaradi svojega nepotrpljenja. Sprejemali boste nastalo situacijo in se odločili za nove korake, ki so nujni.

STRELEC

Previdni boste bolj kot je to potrebno. Mnogi med vami ste našli pot čustvenega nadaljevanja, vendar je previdnost nepotrebna. Nadaljujejo se čustvene poti, ki ste jih želeli. Gradili boste razmerje, ker bo zato priložnost, potrebno pa je najti znova svoj mir brez nepotrebnih strahov. Izkazali se boste na poslovnih poteh in bili zato tudi nagrajeni. Izjemen mesec za vas.

KOZOROG

Trdno stojite za svojimi željami in prve potrditve v smeri poslovno/finančnih poti prihajajo do sredine meseca Februarja. Takrat pozitivna prelomnica in sprostitev za vas. Imeli boste veliko energije, gradili bote svojo poslovno želje, okolica povezana s poslom vam bo naklonjena. Po daljšem obdobju boste imeli občutek da vam uspeva. Samo nadaljujte s takšno energijo. Uspeh bo potrjen.

VODNAR

Sprejmite vse konce, ki so se zgodili. Prenehajte s čakanjem na nekaj, kar je že zdavnaj končano. Vsaka analiza v vaših mislih prinaša nespremenjene odgovore. Poti naprej so v čustveni smeri odprte. To je edina prava pot, da usmerite svoje misli za naprej. Bodite pogumni in sebe postavite na prvo mesto. Veliko več sreče prihaja kot mislite.

RIBI

Iskali boste svoj trenutek sreče, ki mnogim že traja v smeri čustev. Gradili boste obstoječe odnose, energije bo dovolj, potrditve sledijo. Ne bo sprememb o katerih posamezniki razmišljate v negativnih smereh. Prizali si boste, da imate veliko razlogov za srečo. Potrebno je razmišljati samo o nadaljevanjih ki jih želite. Preteklosti je za vedno konec v negativnih smereh z določenimi osebami.

 

 

Facebook