fbpx

OVEN

Postavite se zase, s tem boste naredili veliko, vendar ne podcenjujte drugih. Pogovori bodo na robu konflikta, tako poslovno kot čustveno. Ta način komunikacije vam ni potreben. Imejte taktiko za sebe, ne da prestopate druge – na silo. Čustva svoja poznate. Kaj čakate veste samo vi sami. Ne bo se spremenilo samo od sebe.

BIK

Informacije, ki vam prihajajo boste lažje prenesli, če se soočite z njimi. Nič takega ne zveste, kar še ne veste, le oočiti se bo potrebno v smeri čustev. Sprejmite prepreke in jih začnite prestopati. V kolikor imate občutek, da boste zmogli začnite delovati. V kolikor tega občutka nimate je potrebno sprejeti konce. Brez vaše energije se ne more spremeniti veliko.

DVOJČKA

Iskali boste razloge, da se vrnete v neko poslovno okolje, ki ima za vas poseben pomen. V kolikor čutite, da je to edina pot v smeri vaše želje naredite to. V kolikor želite na tej poti obuditi stare relacije ali čustvene občutke, pa te poti ne pogrevajte. Razbremenjeni ste bolj kot ste bili, čeprav vam nekaj manjka. Mogoče je to samo priznanje, da lahko greste naprej.

RAK

Pomembno je da ste iskreni. Dogajala se bodo sporočila v smeri oseb, ki vas najdejo samo takrat, ko vas potrebujejo. Naredite konec temu, iskreno dajte jasno vedeti, da si tega več ne dovolite. Vsak nasvet, ki ga dajete ima globino in vzame vašo energijo, ki jo je potrebno čuvati za vam drage ljudi. Določene osebe so se oddaljile, naj tam tudi ostanejo. To boste sprejeli.

LEV

Iskali boste rešitev v že dorečenih/rešenih smereh. Slišati bo potrebno vsa čustvena sporočila, ki so prišla do vas. Izmikate se temu, ker zagotovo niso takšna kot ste pričakovali. Čustva na daljavo imajo svoj čar, pa tudi svoja bremena. Čaka vas realnost tukaj in zdaj. Začnite živeti svoje želje, bodite realni in prekinite vse prazne obljube, ki so bile dane – “na daljavo”.

DEVICA

Postavljali boste nove temelje. Poslovno velik izziv, ki vas bo postavljal na pot premikov in posledično potrditev. Imeli boste priložnosti, ki ste jih želeli. Sedaj je potrebno svoje poslovne načrte postaviti na pot premikov. Na podporo doma ne računajte. Sami ste tukaj, da dokažete vsem ki dvomijo, da zmorete.

TEHTNICA

Znova preteklost v čustveni smeri, tista opozorila zaradi katerih vas je že bolelo. Na vas je če si boste to dovolili znova, saj spremembe ne bodo tiste ki ste jih želeli in jih še v podzavesti želite. Iščite izhod iz nekega začaranega kroga, saj se vam samo ponavljajo izkušnje zaradi katerih veste, da ni srečnega razpleta. Za nekaj je dobro – pokazalo se bo.

ŠKORPIJON

Spremembe bodo velike v smeri čustev. Dvomi v vaših mislih se bodo potencirali. Začutili boste, da se vaši občutki v smeri nekoga spreminjajo, na eni strani vas bo tega strah, na drugi boste začutili olajšanje. Pomembno je poslušati sebe, saj boste mnogi med vami našli končno pot razbremenitve. Občutki bodo več kot dobri.

STRELEC

Postavljeni boste pred odločitev, ki je z nekim namenom prišla ob nepravem času. Potrebno bo nekoga razočarati, saj ne čutite tako, kot je pričakovano. Imeli boste možnosti mirnih pogovorov, ne dovolite si manipulacije, tudi če bodo prisotne solze. Ne čutite tega kar bi nekdo pričakoval od vas. Pomembno je da sebe slišite dovolj jasno kaj si želite.

KOZOROG

Spremembe prinašajo sporočila, ki v vaši poslovni smeri niso dobrodošla. V kolikor ste imeli do sedaj opraviti z neko nadrejeno osebo, ki vam ni bila naklonjena, se spremeni veliko, vendar ne za vas. Postavljeni boste pred drugo podobno osebo, s katero znova ne najdete skupne besede. Mogoče bi bilo vredno razmisliti, da ni problem v vaših pričakovanjih

VODNAR

Ostanite na strani svojih čustev. Razumete zakaj je tako, saj izredno dobro poznate dogajanje zadnjih mesecev. Borite se z prizadetostjo, ki vam je bila storjena in sedaj je potrebno to postopoma predihati, če želite nadaljevanje. To niso male stvari, potrebujejo čas in popolno spremembo vaših misli.

RIBI

Vaša vest bo vedno bolj glasna. Občutki ki so prisotni vas nekako vežejo na preteklost, ki ni preživeta. Soočali se boste z neko prizadetostjo, ki je ostala v vaši podzavesti. Bodite iskreni, da novi partnerski odnos in oseba, nima nobene povezave s tem, zato ne bodite krivični ampak pogumni in rešite pri sebi tisto kar morate.

 

Facebook