fbpx

1

Imeli boste potrebo se znova pogovoriti v smeri čustvene preteklosti. Mogoči uspeh sledi v kolikor ste sprejeli spremembe pri sebi. Vse vzroke poznate, sedaj si je potrebno tudi priznati. Delujte v smeri kot čutite, le spremenite misli. Mogoče je, da vam uspe, ampak brez vaši sprememb, se pot dokončno zapre.

2

Potrebno bo izbrati kaj si želite v poslovni smeri za prihodnost. Ne delujte od danes na jutri, predvsem ne delujte, če ste jezni na nekoga iz delovne okolice. Dokažite se v drugačni luči tolerance in možnosti se odprejo, da ostanete v neki sredini, kjer se sedaj ne počutite dobro. Pomembno si je zeti do znanja kaj delate narobe in zakaj ljubosumje.

3

Naj se konča tisto kar se mora. Spustite nekaj, kar vam do sedaj ni prineslo sprememb, še manj da ste nekomu na prvem mestu. Tudi dolgoročna razmerja so zajeta v to razmišljanje. Imeli ste priložnost graditi – niste, sedaj se bo potrebno soočiti s posledicami. Čakajo vas nove poti, katerih sedaj še ne vidite, vendar prihajajo.

4

Čustva katera so vam na razpolago in katera živite so odprta v smeri prihodnosti. Temelji so stabilni, vendar tretji vplivi so prisotni zaradi preteklosti. Njih ne morete prestopiti čez noč. Prepustite se verjamite kaj čutite, predvsem izpolnite kaj si želite. Prihodnost je odprta, tudi mir sledi postopoma.

 

Facebook