fbpx

1 RDEČA – 4 TEDEN

Skrivnos je v samozavesti, katero postavite v smeri poslovnih poti v tem tednu na prvo mesto. Ieli boste priložnosti, ki jih želite v smeri sprememb, vendar kljub vsemu o spremebi ne de delajte korakov tako. Troesečje je tisto, ki bo zdravi čas za dozoretoo odločitev, ki se začne v tem tednu s prvim korakom.

2 RUMENA – 1 TEDEN

Mnogi ed vami boste čustveno življenje v tem tednu dorekli in ga postavili na mirno pot prihodnosti. Prisotni so lahko še strahovi, vendar je potrebno vedeti, da bodo tudi ti vedno manjši če se prepustite. Prelomnice vzamite kot dobro izkušnjo in jo miselno postavite v preteklost, tja kamor spada.

3 MODRA – 2 TEDEN

Iskali boste možnost izrednega finančnega priliva in to možnost tudi najdete. Vsi tisti, ki si to želite orate narediti korake. Ne čakajte, da vam bo kdo priložnost prinesel na vrata. Sami se izpostavite zase in za svojo blaginjo. Občutki bodo dobri, posebni, saj vam zagotovo uspe. Podpis in potrditev!

4 ZELENA – 3 TEDEN

Vse kar bi morali vedeti o svojem čustvenem odnosu veste, sedaj se je potrebno soočiti v dani situaciji. Zagotovo ne pridejo v poštev odhodi ali ultimati, saj ne želite, da je nečesa konec. Pogovori so odprti in dogovorite mnogo več, kot si upate pomisliti. Potrebno je sprejeti dejstvo, da se želja za čustveno prihodnost izpolni.

 

Facebook