fbpx

OVEN

Zmogli boste veliko več kot do sedaj. Mnogim se odpirajo poti, ki dajejo čustveni preteklosti nove priložnosti. Iskali boste izgubljeno, tako občutke kot osebe. Primerjali boste svoje počutje s preteklostjo, želei si boste te občutke znova živeti. Priložnosti so tukaj. Aktivirali boste čustva, posledično sebe. Poti, ki do sedaj niso imele odgovora ali odgovora niste naši, prihaja sedaj do vas. Zmerni koraki, nekako previdni premiki, pa vendar potrditve čustvene preteklosti, že do sredine leta.

BIK

Razmislite o svojih dejanjih, ki jih ni veliko in razmislite o svoji želji, ki je ogromna. Potrebno bo odreti poti, najti moč energij ki so vam naklonjene in si dovoliti prestopiti prepreke v sebi. Niste za vse sami kot mislite, pač pa se sami zapirate pred svojimi željami. Dogodki po Enakonočju prihajajo do vas kot izziv, da boste znali svoje občutke def9inirati. Mnogim med vami velike spremembe v partnerskem odnosu, ki očitno že traja, vendar tokrat se prestavlja na višji nivo povezanosti.

DVOJČKA

Postavljeni pred poslovne spremembe, nekako iznenada, mogoče je tudi nenačrtovano. Z začetnimi dvomi ne boste naredili veliko, energije bodo kazale pot novosti in poti, ki vam prinašajo veliko blaginjo. Mogi med vami zaključite neko breme finančne preteklosti. Pripravljeni boste na nove izzive. Če želite nekomu nekaj dokazati, boste imeli priložnost narediti ravno to. Postavljajte se v ospredje, tudi v smeri čustev so spremembe, ki so pri mnogih povezane z domom. Nekaj se zagotovo zaključuje, tokrat za vedno.

RAK

Spoznanja bodo velika, poslovne poti na točki pzitvnga preloma, dviga energij na pot, kjer boste tako z novimi idejami, kot obstoječimi, poslovne poti, pa tudi denar potrojili. Pomembno je, da ste odprti za sodelovanja. Veliko boste lahko naredili, če samo pokažete interes, ki se bo na nasprotni strani podvojil. Potrditve poslovnih poti, dajejo v tem času velike razbremenitve. Na prvo mesto postavite sebe, sedaj je pot namenjena vašim odločitvam, tudi v smeri čustev, ki to niso. Spremembe so jasne že v tem trenutku.

LEV

Bodite samozavestni, to vam zadnje tedne manjka. Čustva so potrjena, na pravi poti ste, vendar je potrebno svoje dvome sanirati drugače, ne v strahove pred izgubo, kot to počnete sedaj. Iskali boste odgovore v smeri osebe nasproti vas, potrjeni občutki, da je trajanje in nadgradnja razmerja opcija prihodnosti spreminja vse. Tudi poslovne poti, ki so nekako v tem trenutku na strani zaradi čustvenih strahov, bodo našle stabilnost, preko priliva nekega denarja, ki ne bo osamljen. Samozavest postavite z razlogom v ospredje.

DEVICA

Finančni priliv na poti, ki mnogim med vami potrjuje delovanje, oziroma pravo pot poslovnih odločitev. Potrditve sledijo. Vsak pomislek, ki je bil do sedaj prisoten boste postavili na stran. Poslovni razcvet, kar si tako želite. Mnogim med vami se odpirajo poslovne poti na daljše obdobje, pomeni skrbi z začasnostjo je konec. Čustva boste sicer želeli enako intenzivno kot doslej, vendar boste začeli delovati v smeri preprek, ki so prisotne. Na dolgi rok boste trajali z nekom v okvirih ki so mogoči, zaradi tretjega vpliva. Sprejmite to.

TEHTNICA

Pomlad. Za vas poseben čas. Mnogi imate izpolnjene želje pred seboj, potrditve razmerij n eni strani prinašajo vse uradne povezave, pomeni da boste odločeni narediti “usoden” korak. Prav je da več ne razmišljate, ampak sledite občutkom. Na drugi strani se končuje vse kar vas je bremenilo, za mnoge se tudi zaprejo čustvene skrivnosti, ki so preživete že nekaj časa. Čas ko boste znali v sebi ktivirati srečo in ji tudi verjeti, da je namenjena vam. Bodite odprti in ne tehtajte, vse je tako kot si želite.

ŠKORPIJON

Zgodilo so razočaranje, za mnoge se že dogaja. Na trenutek boste razmišljali, da je vse prepozno, da nimate več nobenega vpliva za čustvene spremembe. Ustavite se in razmislite v smeri lastnih želja. Kaj je tisto kar morate je, da ne iščete krivca okoli sebepač pa v sebi. Vse kar ste kompenzirali na čustvenem področju se konča. Zgubili ne boste veliko razen bremena, saj niste ičesar dorekli. Obljube so bile prazne. Sprejmite to in si preko priložnosti novih oseb začnite sestavljati svojo prihodnost. Čas sprememb je tukaj.

STRELEC

Imeli boste priložnost spremeniti delovno okolje, dvombo prisoten – upravičen. Sedaj ni čas za korake v smeri poslovnih poti, ampak za odločitev v smeri čustev, ki so nedorečena in potrebujejo odločitev. Energija vas opozarja na vaše počutje. Potrebno bo sprejeti odločitve, za katere odgovore že poznate, saj bo dvig energij jasen in potrjen da ste na pravi poti. Ne računajte na neko preteklost, ki ni bila dorečena do sedaj. Odmislite vse in se osredotočajte na ta trenutek. Vse se bo začelo odpirati v pravi smeri po vašem koraku – odločitvi.

KOZOROG

Posebna pozornost je potrebna v smeri partnerstva. Razčistite trenutno situacijo s pogovorom, pod pogojem  svoje iskrenosti. Velike spremembe si je potrebno upati, ne opazujte več iz cone udobja. Aktivirajte čustva in spremenilo se bo veliko. Veste katere poti so pogojno odprte, zato si priznajte in delujte. Poslovno finančna potrditev ali priliv, ki je povezan z uradno potjo. Mogoči pozitivni preobrati ali zaključki v smeri sodnih poti. Dobili boste nekaj kar ste želeli. Univerzum opravi svoje delo v smeri vaših želja z odliko.

VODNAR

Pomemben čas za vaša čustva, za vse tisto kar vas boli. Obdobje zdravljenja se zaključuje. Pripravljeni boste zaradi nekoga veliko spremeniti. Ta miselnost prinaša vam, tisto dvojino, ki jo tako želite. Bodite dosledni, namreč vedno ste stopali korak nazaj na eni strani, na drugi ste želeli nadaljevanja. Prekinite vse stike kar vas obremenjujejo, lažni prijatelji so vam naredili veliko slabega. Poslovno je možnost končati poslovne projekte, študij ali izpite, ki so v zamiku zadnjega leta.

RIBI

Moč je na novi poti, ki se vam že dogaja. Tudi če boste iskali napake, jih ne najdete. Odvija se partnerstvo in vse kar je povezano s čustvi tudi v prihodnosti. Selitve sprejmite, skupno življenje v nadaljevanju, bo na vas vplivalo v smeri novih, mirnih občutkov pripadnosti. Bodite hvaležni za vso preteklost,  ki se vam je zgodila, samo zato, ker se lahko dogaja prihodnost, ki se že dogaja. Poslovno deluujte na mestu kjer ste, ne spreminjajte okolja, pač pa ga nadgrajujte. Uspeh sledi.

 

GRAL

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

 

Facebook