fbpx

OVEN

Povežite poti ki jih želite. Tokrat bodo prioriteta čustva, saj v nasprotnem primeru prestopate v konce, ki jih v smeri partnerstva ne želite. Priložnosti so še vedno odprte, časa je bilo dovolj, sedaj boste sebi dokazali, da zmorete odločitev. Ne boste si več želeli stanja, ki je prisotno in vas potiska v slepo ulico. Sedaj več niso strahovi tisti, ki vas hromijo, pač pa občutki, da se dejansko lahko nekaj konča. Smeri čustvenih poti so resne, sprejmite jih tudi tako, mogoče je čas da tudi vi končno ulovite “zadnji vlak”. Odločno!

BIK

Ne znate sprejeti odločitev, to nikoli niste znali, čeprav ste si želeli. Narediti prelomnico v svojem življenju se odločiti za nekaj za kar dihate in živite in po tem obstati in občutiti staro stanje utesnjenosti zagotovo ni to za kar ste bili pogumni. Teden vam prinaša odločnost, sebe postavljate na prvo mesto, čeprav boste imeli občutek, da nimate več moči. Imeli jo boste, ker je ta potrebna, da v vašem čustvenem življenju naredi red, predvsem mir in to je samo tam kjer je srce, zadnji čas kompenzirate in vi to veste. Spremenite to.

DVOJČKA

Postavljeni ste pred veliko spremembo, ki v vas podira samo namišljeno srečo. S prilagajanjem še nikoli niste bili srečni. Sedaj imenujete svojo srečo samo preko prilagajanja, ki vas začenja dušiti. Razmislite kaj je potrebno v tednu ki prihaja preprečiti, saj niste del projekta v katerega vas drugi želijo vpletati. Potrebno bo postaviti čustva na pravo mesto. Prihodnost je v vaših odločitvah ne v odobritvah, katera bi posledično obremnjevala vas na dolgi rok. Česa si ne želite sedaj, si ne boste želeli tudi čezmesece. Priznajte si sedaj.

RAK

Načrti ki jih imate v poslovnih smereh, potrebujejo premike. Še vedno iščete izgovore, ki niso potrebni. Potrebna je akcija. Linije najmanjšega odpora niso vaša domena, zato je prav da začnete. Ne opazujte iz daljave in ne čakajte da se prepreke v smeri denarja rešijo same od sebe. Ne bodo se. Usmerite se v rešitev ki je na mizi, kvalitetne odločitve in koraki v tej smeri dajejo popoln preobrat v smeri poslovnih poti. V ozadju in samem opazovanju ne boste naredili veliko, zato pokažite kvaliteto in jo tudi vnovčite.

LEV

Pomembno je svoje misli znova umiriti. Pretekli tedni so vam prinašali presenečenja, ki jih končno tudi sprejemate. Tretji vplivi so jasni, spodkopavanje vašega čustvenega življenja je prisotno že nekaj časa. Ne mislite da nimate moči, imate jo problem je samo v tem da mislite, da se nedogaja nič takega, kar bi lahko prineslo v vašem razmerju konce. Ne bodite tako samozavestni, prizemljite se in se soočite, da je neka oseba večji problem, kot si želite priznati. Prebudite svoj odnos, to je sedaj nujno za nadaljevanje le-tega.

DEVICA

Bodite irni, občutki so pravi v smeri čustev. Neka prelomnica je bila samo neprijetna izkušnja, ki vas uči, da boste samo v miru lahko nadaljevali neko čustveno nedorečeno željo. Okolje vam kaže prijateljstva ki to niso, občutki so upravičeno žalostni, pa vendar se osredotočajte na umiritev sebe. Čustva so v odprtem koraku, ravno v smereh kjer vas je najbolj strah zaradi pretekle prelomnice. Mogoče je vredno razmisliti, da vam nekdo s svojimi postopki drži ogledalo. Resnica je tako jasna želja tudi. Uspelo vam bo.

TEHTNICA

Pomembno je najti ritem, ki ste ga v poslovnih smereh malo zanemarili. Čustom dajete očitno preveliko veljavo. Osredotočajte se na to kar želite sicer da traja, vendar je potrebno spoznati kako traja in to tudi spremeniti. Mnogi svoja razmerja gledate s prevelikim žarom, pozabljate pa na okoliščine, ki jih je potrebno spremeniti. Čustva je potrebno aktivirati in ko se zgodi to boste svoje temelje dejansko postavili. Nekdo vam sledi, tokrat v smeri dimenzij, katere še v trenutnem razmerju niste uspeli osvojiti. Spustite in prepustite.

ŠKORPIJON

Poskušajte v tednu ki prihaja osvojiti čustveni vrh, ki si ga tako želite. Jasno je da prihaja vaš teden v smeri odločitev. Dogajalo se bo veliko, občutki bodo dobri. Znali boste med veliko ljudmi okoli vas najti sebe. Niste sami samo sebe je potrebno poslušati in od sebe pričakovati prvi korak. Nihče vam ne bo stal na poti do vrha, ker je vaša želja na točki da vrh osvojite. Ne računajte na nikogar, ne bodite užaljeni na druge, pač pa na sebe. Posesivnost še nikoli ni prinesla razbremenitve in če se rešite te boste z koraki prišli do vrha – svojega vrha.

STRELEC

Ustavite se pri sodbah do drugih in sebe postavite na mesto kjer bi si želeli biti. Preko sodb do drugih, boste lahko zaznali, da govorite o sebi v prenesenem smislu. Mogoče je to sporočilo univerzuma, kaj je potrebno spremeniti vam, ne drugim. Pomembno je slišati občutke, saj se boste tako zavedali kaj lahko pričakujete konkretno v svoji smeri čustvenih želja. Nihče vam ni na poti, le vi sami sebi, če ne boste spremenili misli, posledično tudi dejanj. Začnite iskati vzroke pri sebi in čustvene poti se odprejo. Tako malo je potrebno.

KOZOROG

Pred mesecem še ne bi pomislili, da se lahko pot razbremenitev dogaja tudi vam. Na tej poti ste, ko boste v tednu, ki je pred vami našli priložnosti zase, besede bodo imele velik pomen, preko čustvenih pogovorov. Ne glede na kateri točki čustvenega odnosa ste, je ta odnos vaš, pripadnost ki jo je potrebno spoznati in jo začeti živeti. Do sedaj tega niste naredili. Niste žrtev, samo niste znali. Sedaj so spremembe že v toku. Dan za dnem bo lažje, zlezlo bo pod kožo, da zmorete. Ključ do uspeha že traja.

VODNAR

Mnogim med vami je od zadnjega srečanja, ki ga tako želite preteklo veliko časa. Otopelost bo zamenjal klic ali sporočilo, na katerega ste čakali, vendar začetek poti še ne daje nadaljevanja, če boste otopeli še naprej. Potrebno je aktivirati svojo energijo, si dovoliti vseh občutkov, tako pozitivnih, kot negativnih. Čez vse je potrebno ravno zato, da boste znali presoditi v sebi, kamželite in kaj čutite. Dstance ali prelomnice se dogajajo vedno z namenom spoznanj, na točki spoznanja ste sedaj vi. Na vas je kako boste nadaljevali v prihodnosti, občutki govorijo vse. Preteklost želite v nadaljevanju.

RIBI

Teorija in praksa stadve različni poti. V tem trenutku ne živite ne terije, pomeni da je praksa odprta. Občutki ki so v vas so nestanovitni. Tudi če se v čustveni smeri dogajao lepe čiste smeri, jih vi ne znate sprejeti v popolnosti. Problem vaših misli je v preteklosti in v tem tednu se boste najprej zavedali, da v obtoječih razmerjih ali znanstvih delate krivico vi sami, samo zaradi preteklih preživetih strahov. Bodite nežni do sebe, tako boste nežni tudi v smereh katere živite. Potrditve so se že zgodile – lahko zaupate.

 

Facebook