fbpx

OVEN

Sedaj več ni čas, da bi na novo spreminjali odločitve, saj ste odločitev v smeri že sprejeli. Ne vračajte se več kot toliko krat. Jasne so vaše poti za prihodnost in ne ponavljate nečesa, kar ste že storili. Ne bo sprememb, tudi tokrat ne. Čeprav boste imeli občutek, da bi si želeli znova poskuati, vam vaša podzavest daje vse odgovore. Potrebno bo narediti nekaj novega, da se rabremenite vseh pritiskov, ki so v vašem življenju že daljši čas. Ne dovolite si vpliva na sebe. Na pravi – novi poti ste. Povezave čustev so a poti novih izzivov.

BIK

Odločitve sprejmite v nasprotju kot ste to delali do sedaj. Čustveno ste mnogi prazni, povezani poslovno kar pa ne pomeni prihodnosti. Mnogi med vami boste imeli občutek, da vas kompenzacije utrujajo. Potrebno bo sprejeti odločitev, saj je počutje pod nivojem, ki bi ga želeli. Niesar več ne boste želeli delati zaradi drugih, to kar počnete sedaj. Pomembne odločitve pred vami, ki sicer spremenijo vse, dajejo vam pa osebno svobodo, katere sedaj nimate. Prijateljstvo je nekaj povsem drugega kot ljubezen.

DVOJČKA

Spremembe počutja ne bodo prišle same od sebe, medtem ko čakate. Jasno si je potrebno zastaviti cilje naslednjega poslovnega koraka. Zavedate se, da so spremembe nujne, saj so prepletene tako poslovne, kot čustvene poti, kar pa vas je začelo obremenjevati. Spremembe ne bo naredil nihče drug kot vi sami. Mogoče je še malo prezgodaj povezati počutje in misli, pa vendar vas stvari ki se končujejo obremenjujejo bolj kot ste pripravljeni priznati. Vedeli boste, da je za prihodnost edina pot sprejeti odločitev pri sebi, ki je že tukaj.

RAK

Postopoma se prilagajate svojim željam. Mnogi imate sami problem narediti nekaj kar si želite v sebi. Varujte svoje občutke in jih izpolnjujte brez slabe vesti. Iskali boste nove poti v poslovni smeri in jih v tednu pred vami tudi našli. Mogoče je, da že imate aduta v rokavu, pa ga enostavno brez potrebe prestavljate. Odločno v novi teden, opravite vse za nove temlje poslovnih poti in počutje se bo dvignilo na nivo, ki ga želite. Bodite samo osredotočeni, da se pravi premiki začenjajo sedaj. Zavidanje bo veliko. Naj vam to dviguje samo samozavest.

LEV

Poslovno potrditve. Imeli boste občutek tesnobe v sebi, če spremembe prinašajo tisto kar si želite. Lahko se vam dogajajo spremembe, ki jih niste načrtovali, vendar so se zgodile. Bodite usmerjeni v dogajanje, ki ga govori okolica. Našli boste veliko odgovorov, ki vam dajejo moč na poti sprememb. Finančno dogovorite nekaj, kar vas še v tem trenutku obremenjuje. Imeli boste občutek, da so vam neki “prijatelji” obrnili hrbet. Spoznajte, da je o že stari občutek ki se je zgodil pred meseci. Sprejmite to in se razbremenite.

DEVICA

Postati morate drzni, saj vam občutki v smeri čustev odpirajo prave poti. Ne motite se – sprejmite to in si dokažite. Velik izziv odpreti sebe in si zraven priznanja sebi, ki ste ga že sprejeli dokazati, da so na drugi strani občutki enaki vam. Našli boste možnosti nadaljevanj, za iskrene pogovore je potrebno glede na trenutno situacijo najti čas. Prepupčajte se priložnosti, ki prihajajo po naključju. Ne delajte koraka nazaj, pač pa bodite pozorni, da se priložnost pojavi pred vami. Zgodi se na hitro.

TEHTNICA

Potrebno je samo balansirati občutke. Tehtali boste veliko občutkov, potrebujete čas v smeri čustvenih poti. Spremembe, ki jih želite so jasne, vendar testirajte, če o spremembe vredne prememb za prihodnost. Mnogi med vami ne najdete več povezav s čustvi in željami. Kot da se je nekaj spremenilo, ne morete pa definirati kaj to točno je. Vpliv tretjih oseb ali samo različni pogledi na želje za prihodnost. Delujte postopoma, prihajajo odgovori, ki bodo jasni. Trenuten odklop je nujno potreben za prave odločitve za prihodnost.

ŠKORPIJON

Ostanite na poslovni poti, ki traja. Spremembe načrtujte na kasneje. Sedaj vam ni potrebno odpirati vseh želja, ki so vam moteče. Lotite se čustev in partnerskega odnosa in najdite odgovore zakaj je tako kot je. Zgubljate interes v nekem razmerju, saj so občutki neke tretje prsotnostnosti jasni. Od začetka leta sem, se vam dogajajo opozorila, ki niso ravno samo čustvena. Pripadnosti več ni kot je bila. Pomeni, da je nasprotje interesov za prihodnost jasno. Že dolgo vas ni motilo toliko stvari naenkrat. Ustavite se in razmislite.

STRELEC

Potrjene finančne poti, katere mnogi čakate od drugega meseca tega leta. Razbremenitve prinašajo nove poslovne korake. Imeli boste občutek, da so vam energije naklonjene, kar drži v smeri poslovnih poti in denarja. Drugače je v smeri čustev za vse tiste, ki živite skrivnosti in se bo potrebno odločiti. Na odločitve ne mislite, mnogi namreč ostajate v razmerjih kjer ste dolgi rok. Enostavno vam finančne razbremenitve razbremenijo vse. Čustva se znova prebudijo in ne boste imeli razlogov prekinjati nekaj kar je stabilno. Mnogim je bil problem samo denar.

KOZOROG

Iz razlogov preteklosti, dajete  sedaj priložnosti čustvenih poti v nadaljevanju. Mnogi presenečeni nad novo priložnostjo, ki je tokrat trajna za prihodnost. Neke smeri se postavijo kot ste želeli pred meseci.  V nadaljevanju boste zmogli prestopiti nezaupanje. Ponovno bo vse kot ste želeli. Distancirajte se od mnenja tretjih oseb, čustvena zgodba je vaša, čutite to. Usmerjajte se samo na svoje občutke. Imeli boste veliko razlogov za srečo. Tako se postopa v trenutkih ko ovežemo srce in razum. Ostajate v čustveni preteklosti za prihodnost.

VODNAR

Preveč boste verjeli govoricam, ki niso povezane z vašim poslovnim življenjem, vsaj z vami osebno ne. Mnogi stresi poslovne okolice se izognejo vam osebno. Ne komentirajte ničesar, če vas vprašajo ne izrazite svojega mnenja, saj so lahko zamere velike – nepotrebne. Vse se bo postavljalo tako kot ste načrtovali. Vsaka našaka ki je bila poslovno izpostavljena pri drugih prihaja sedaj na račun. Imeli boste veliko srečo, da se končno prečistijo poslovne poti in končno zadihate. Vredno je bilo potrpljenje.

RIBI

Ne iščite se v čustvenih zgodbah, ki niso vaše. Neiskrenost v tem trenutku ni potrebna. Vse kar je stvar trenutnega razpoloženja prestopajte. Mnogim je namreč nakazano nekaj za kar bi vam bilo lahko kasneje žal. Ločite čustva od strasti, to je nujno, saj se vam v nasprotnem primeru lahko sesuje neko zaupanje, ki ste ga gradili nekaj mesecev nazaj. Odrastite in se zavedajte svojih občutkov. Trenutki, ki vam lahko prinesejo prelomnico vas izzivajo v smeri vaših odločitev. Bodite samo iskreni.

 

 

Facebook