fbpx

1

Bodite osredotočeni na svoje občutke, ki vas opozarjajo na čustveno preteklost in željo povezano z njo. Imeli boste priložnost prestopiti neko prepreko ali distanco. Odpirajo se pogovori, ki se bodo zgodili naključno. Pomembno se je zavedati, da priložnost ki vam bo dana spoznate med vrsticami pogovora. Sedaj ni čas koraka nazaj, pač pa prestop da sprostite prepreke, ki so prisotne. Pogumno.

2

Pomembno vlogo v tem vikendu bo igral neki dogovor, ki je v zraku. Obljuba je bila dana – izpolnjena bo v smeri čustev. Imeli boste veliko razlogov za veselje, le odpreti se bo potrebno. Mnogi med vami ste se namreč zaprli vase, kar pa ne prinaša rešitev. Ne bojte se bolečine, saj vam stoji ozdravitev nekega odnosa, ki ga je potrebno začeti s prvim korakom – pogovorom.

3

Poslovne smeri vam ne dajo miru. Misli bodo intenzivne kar je dobro, saj boste mnogi med vami našli rešitev za naslednji korak. Kaj boste naredili spremenili veste sami. Prihajajo dnevi ko se premik ali potrditev zgodi. V vikendu bodite zmerni z razmišljanjem, saj obstajajo še tudi druge smeri sprostitev ki jih potrebujete. Delujte, dvignite energijo da boste pripravljeni na velike poslovne preobrate, ki so pred vami.

Facebook