fbpx

OVEN

Teden spoznanj za vas, ki ne bodo toliko slaba kot mislite v tem trenutku. Sledijo odločitve kako naprej v smeri čustev. Pokazali boste izreden interes, kateri prinaša popolne preobrate že zaprtih poti. Bodite svoji, vendar ne delujte z egom, pač pa s srcem. Vse je mogoče postaviti v prihodnost, prebuditi pozabljeno in narediti najprej korak nazaj, da boste lahko nadaljevali.

BIK

Za vsak še tako mali premik/korak vas energije nagradijo. Dogajati se bodo začeli premiki, ki si jih v smeri partnerstva želite. Morali boste prestopiti blokade v sebi. Konec je laži, zato se jih tudi vi ne poslužujte. Ne lepšajte trenutnega stanja umetno, pač pa se soočite z resnico, ki daje veliko možnosti obnovitve nekega odnosa. Pot je v resnici – začnite.

DVOJČKA

Imeli boste veliko razlogov za veselje, saj se vam na poslovnem področju odpira priložnost, ki je vredna razmisleka. Tudi če boste morali popolnoma spremeniti trenutni način življenja, bodite pripravljeni na to. Izredne smeri, katerih ne smete zamuditi, zaradi vaše neodločnosti. Čustveno velika podpora, ki ste jo že nekako vajeni. V tej smeri zadovoljstvo tudi naprej.

RAK

Čistka se vam dogaja na vseh področjih. Mnogi med vami že lažje dihate, saj se stvari spreminjajo na bolje iz dneva v dan. Bodite dosledni tudi naprej, vse kar je preteklost je potrebno spustiti ali zapreti. Naredite končno uslugo sebi in si dovolite novih korakov. Imate veliko priložnost dvojine v popolnoma novih smereh, ki bodo nekako poslovno povezane z vami. Izkoristite to.

LEV

Dogajalo se bo veliko v smeri poslovnih poti, odločitev ki jih morate sprejeti. Mnogim popolne spremembe, lahko je to tudi sprememba poslovne lokacije. Veliko boste razmišljali, na nek način bodo moteči strahovi, pa vendar jih z trdno voljo prestopite. V smeri čustev ne sprejemajte odločitev, pustite naj smeri dozorijo. Zaključke naj delajo drugi, tokrat vi samo čakate in sprejemate odločeno.

DEVICA

Dovolite sebi odkritih priznanj. Začnite pri sebi in ko boste odločeni vi sami, se lahko začnejo spremembe katerih si želite. Veliko zamujate, če boste nadaljevali tako kot do sedaj. Stopite iz cone udobja, ki to ni in si dovolite čustvenih priznanj povezanih s preteklostjo. Nekaj je odprto in odprto ostane, dokler ne stopite na pot, ki jo želite. Poslovne smeri so stabilne in se nadaljujejo.

TEHTNICA

Vsaka oseba ki vam prihaja nasproti še ni povezana z ljubeznijo. Mnogi med vami boste morali priznati sebi, da odnos živite zaradi drugih, še zdaleč ne zaradi sebe. To je sicer vaša odločitev, vendar podzavest opozarja vedno glasneje, da stojite na poti ki ni vaša. Potrebne bodo spremembe in priznanja. Daleč od oči, še ne pomeni daleč od srca. To so relacije iz preteklosti o katerih je vredno razmisliti.

ŠKORPIJON

Velike razbremenitve, ko se boste zavedali, da je neka finančna prelomnica za vami. Imeli boste veliko razlogov za veselje, razbremenitve bodo velike. Sedaj je potrebno narediti korake v smeri poslovnih poti, da preprečite negativne ponovitve v smeri denarja. Sprejeli boste odločitev o novem poslovnem koraku. Izredne priložnosti v smeri čustev dodatno dvigujejo energijo – nove osebe na poti do vas.

STRELEC

Zaskrbljeni ste z razlogom v smeri zdravstvenega stanja nekoga, lahko ste to tudi vi sami. Občutki bodo prisotni, da je potrebno narediti korake k razbremenitvi. Čustva ki ne služijo spustite, že zdavnaj so se končala. Ostalo je prazno upanje. Imejte sebe radi in naredite sebi uslugo in se postavite na prvo mesto. Poslovne poti so odprte in dajejo razloge za velike spremembe.

KOZOROG

Stopajte s srcem – ne s trmo. V kolikor ne spremenite načina delovanja in predvsem svojih misli, se neki odnos po nepotrebnem konča. Zavedati se je potrebno, da tokrat ne bo vrnitve, zato se osredotočajte na svoje spremembe. Poslovno vam je v nekem okolju vse bolj naporno. Potrebno bo razmisliti o spremembah. Dovoliti si je potrebno odpreti svoje želje in iskati pravo pot za vas. Uspeh sledi.

VODNAR

Postavljeni boste pred veliko vprašanje, na katero ne reagirajte z lažjo. Vse skrivnosti prestopajo mejo, ali bo to konec ali odločitev o nadaljevanju je odvisno od vas. Pomembno je, da vam nekdo znova zaupa. Veliko se bo potrebno pogovarjati, ne bo vsega slišati lepo, pa vendar vam stojijo temelji, na katerih je vredno graditi tudi za prihodnost. Bodite odločeni da zmagate.

RIBI

Svoje misli in strahove morate vi sami ozdraviti, nihče drug ne bo tega naredil namesto vas. Odprte so čustvene poti iz katerih mnogi med vami bežite zaradi lastnih strahov. Spremenite to zaradi sebe. Poslovno ugodne poti, ki že trajajo. Nadgrajevanja v tem tednu ne bo. Govorice v smeri poslovnih poti niso resnične. Ne bo se nekaj spremenilo od danes na jutri. Vse potrebuje čas. Za sedaj ste lahko brez skrbi.

 

 

Facebook