fbpx

A – ČUSTVA

Vaša čustva so po prelomnici na ponovnem začetku. Jasno je da boste morali spremeniti misli, se odločiti, vendar pomemben je vam začetek. Dobivate ponovno smisel v nekem razmerju ali upanju, ki ga gojite. Izpolni se, vendar pot bo polna dvomov, ki jih morate reševati sproti. Vaša samozavest se mora dvigniti, ne razmišljajte več o tem kaj je bilo, ampak naredite vse da postavite stabilno razmerje za prihodnost. Zato boste imeli vse možnosti. Ne poslušajte več nekih “prijateljev”, ki to niso. Jasno je namreč, da vas želijo zase. Vi imate prostor samo za vam naklonjene ljudi.

B – DENAR

Finančna blaginja vam prihaja, vi pa ste ostali brez upanja. Spremenite misli! Namreč poti ki se vam odpirajo, dobesedno tik pred “padcem”, bodo potrebovale vaše odločitve. Naredite korak v rizik, to je zelo pomembno, da sprejmete takšno odločitev, namreč obrestovalo se vam bo. Zaupajte nekomu v katerega ste sedaj dvomili in se prepustite, dejansko vaše trenutno finančno stanje je potrebno neke pomoči, predvsem pa drugačnih energij, ki bodo sicer na črti roba dovoljenega, pa vendar nič takega, da se ne bi spustili v tej smeri. Naredite vse – za vas gre!

C – ZDRAVJE

Vaše zdravstveno stanje dobiva ponovno vsebino dobrega počutja in načrtov za prihodnost. Mnogi ste prestopili veliko prelomnico, velika možnost je da ste se pošteno ustrašili zase. Zavedajte se da je bilo vse pravi čas in da boste ponovno na ravni starih dobrih energij. Vam pa je zdravstveno stanje prineslo neko posebno sporočilo, katerega bo potrebno upoštevati. Veliko razdajanja in malo prejemanja, vas je spravilo do kritične točke. Sedaj se morate zavedati da so čustva tako prijateljska kot partnerska vzajemna, samo to šteje in tega se je potrebno tudi držati.

D – MIR

Po enem stresnem obdobju, ko ste že mislili da se vam obeta polom v smeri tako vaše nepremičnine – službe, pa tudi partnerja, se vam sedaj obeta zanimiv preobrat v katerem so jasne rešitve, ki jih prinašajo naključja. Ker pa se vi še kako zavedate, da naključja vedno prinašajo unikatno sporočilo je jasno da boste iskali vsebino sporočila. Kaj je potrebno narediti, da se preteklost ne ponovi v takšni obliki kot je bila. Odločitve v smeri sprememb, vam prinašajo mir. Prinašajo vam nove poti po katerih boste stopali samozavestno in to ustvarja mir tudi v vašem življenju.

Facebook