fbpx

OVEN

Velike žlje se izpolnjujejo v smeri poslovnih poti. Mnogim med vami se nasmiha podpis/premik tako v poslovnem kot finančnem smislu. Imeli boste tisti posebni mir v sebi, ko boste vedeli, da vam tokrat uspe. Uspeh v smeri poslovnih poti, prinaša odločitev tudi na čustveni poti. Mnogi boste postavili meje, ki so potrebne v nekem odnosu. Ne glede, če je odnos vezan na preteklost.

BIK

Bodite samozavestniin začutite tisti utrip srca, ki ga dobivate preko sporočil. Zavedati se morate, da ste na vrsti za premike, da je na poti do vas vse na kar ste čakali. Sedaj je potrebna samozavest, namreč mnogi med vami ste jo zaradi slabih izkušenj izgubili. Gradite sebe v smeri želja in se zavedajte, da je pot čustvene prihodnosti končno odprta.

DVOJČKA

Imeli boste veliko razlogov za veselje, saj sporočila ki prihajajo v smeri zdravja ali počutja razbremenjujejo. Strahovi bodo končno umirjeni. Lahko gre osebno za vas ali vam drago osebo. Vse bo tako kot mora biti. S stanjem ki je nastalo ste se morali nekaj naučiti. Vse se dogaja z namenom. Energije vam dajejo nadaljevanja in mir. To pa je tudi vse kar ste mnogi v tem trenutku želeli.

RAK

Ne dovolite, da vas nekdo znova izda. Potrebno bo v smeri čustev postaviti nove temelje. Katera oseba je tista ki bo prenesla nove temelje in katera ne morate sedaj že vedeti sami. Pomembna je vaša odločitev, ki mora biti predvsem iskrena. Vse odgovore morate vedeti, saj jih počutje jasno nakazuje. Tudi če je potrebno nekaj končati, naredite to sedaj.

LEV

Povezali boste laži, pa tudi resnico v smeri čustev. Neka slika vam je bila narobe predstavljena. Imate opravka z nekom, ki ga zaustavljajo lastni strahovi, zaradi preteklosti, ki se je zgodila. Ni vse črno belo, pristopajte z jasnim namenom nadaljevanja, vendar je potrebno s preprekami se soočiti. Ne dovolite da tudi vam strahovi pred zavrnitvijo v tem trenutku nagajajo.

DEVICA

Bodite uporni in vztrajajte, da neki čustveni smeri pridete do dna. Ko boste prišli do dna, boste lahko računali na nadaljevanja za prihodnost. Ne prirejajte si v svojih mislih kaj se dogaja, pač pa odpirajte pogovor, ki je nujno potreben za prestop v nadaljevanje. Pogovori prinašajo jasno sliko zakaj je zamik nadaljevanja. Presenečeni boste nad odgovori in to pozitivno.

TEHTNICA

Odmik bo mnogim dobrodošel, da boste lahko v miru razmislili kako čustveno naprej. Obremenjeni ste preveč, potrebujete pavzo, ki drugi strani ne bo dobrodošla. Pomembno je da poslušate sebe in svoje občutke, ki so vedno glasnejši. Mnogi med vami se več ne vidite v neki zgodbi, ki se je močno spremenila od takrat, ko se je začela. Poslušajte samo sebe.

ŠKORPIJON

Obljube je potrebno izpolniti! Če ste si še nekaj tednov nazaj obljubili, da je potrebno spremeniti neke poslovne poti, je to potrebno tudi uresničiti. Mnogi ste znova stopili korak nazaj, kljub temu, da se je potrebno zavedati da borate drugače. Priložnosti zaslužka vam stojijo, vam je potreben denar, da uresničite svoje načrte, zato je prav da delujete.

STRELEC

Prihaja sporočilo, ki vas preseneti v smeri poslovnih poti. Mogoče so prekinitve ali spremembe, ki bodo v vas zbujale skrb za prihodnost. Neko okolje zamenjate, to je jasna pot, vendar potrebno je stopiti korak n iskati nove priložnosti. Imate namreč spremembo ki bo po začetnem strahu izpadla v najboljši možni smeri za vas. Delujte, to je sedaj pomembno.

KOZOROG

Iskali boste razloge za neki razhod. Znova ne boste nastopali iskreno, tako v poslovni kot čustveni smeri. Pomembno bi bilo povedati ali se izpovedati kako se počutite. Z vašim načinom samo podaljšujete nekaj kar bi želeli spremeniti. Bodite predvsem iskreni do sebe, ne zavlačujte. Imate vse možnosti da se končno razbremenite. Dotrajane poti se morajo končati.

VODNAR

V iskanju prave poti v smeri finančnega priliva, boste presenečeni nad novim znanstvom, ki vam daje tako odprte poslovne poti kot odprte čustvene poti. Za mnoge med vami obdobje prememb, ki jih niste načrtovali. Zagotovo je nekaj imeli boste dve poti razbremenite. Pomembno sporočilo sledi, da je konec tudi čustvene osamljenosti. Postavljate novi temelj.

RIBI

Vaš nasmeh je igran, saj vaše počutje ni v smeri kot bi si želeli. Mnogi med vami čakate na razplet neke čustvene poti, ki je v konfliktu. Mogoče bi bilo – pogovoriti se in najti rešitev. Imeli boste veliko možnosti zato, da se rešite neke tesnobe in dvoma. Res je da potrebujete čas, vendar je potrebno pokazati iskren interes, da tudi vi želite rešitev, ne samo prilagajanje.

 

 

Facebook