fbpx

OVEN

Osredotočeni bodite na dogajanja v poslovnem okolju. Ni nujno, da se vam nekaj namerno dela za hrbtom, je pa zagotovo, da nimate vseh informacij kaj se dogaja. Spremembe so na poti do vas, prav bi bilo da veste v kateri smeri se bodo dogajale. Kot da bi vsi okoli vas vedeli več kot vi sami. Bodite pozorni – azumeti bo treba “med vrsticami”. Teden, ki bo v povezavi z vašo finančno prihodnostjo.

BIK

Preverite vse kar je potrebno za naslednji korak. Imate možnosti narediti veliko, vendar sedaj ne delajte koraka nazaj. Ste na točki preobrata, ki v vaše življenje prinaša čustvene razbremenitve. Res je, da bo potrebno nekaj sprejeti, pa vendar v odprti novi priložnosti najdete nadaljevanje. Potrebno se bo odpreti. Nekdo ne ve kaj si pravzaprav želite. Mogoče je, da ste tudi sami v dvomih.

DVOJČKA

Izgovori sedaj ne pridejo več v poštev, preveč jih je bilo. Čustva potrebujejo pozornost pa tudi odločitve. Potrebno bo najti svojo pot. Zapletanje v trikotnike, ne daje tisto kar bi si želeli. Ne obremenjujte se še bolj kot je to že v tem trenutku. Neko odločitev čakate in čakali jo boste tako dolgo, dokler ne naredite sami koraka in vprašate kaj lahko pričakujete.

RAK

Novi poslovni projekti, lahko tudi odločitve bodo prioriteta. Imate načrte katere je potrebno premakniti. Na vas je da se osredotočite samo v tej smeri. Čustva so na čakanju, ni tiste povratne informacije, ki bi si jo želeli. Soočiti se bo potrebno, da je nekdo v drugi zgodbi, ki je ne želi zamenjati. Mogoče vas bo neko priznanje veliko bolj razbremenilo kot pričakujete.

LEV

Informacije v smeri čustev ste dobili. Resnica vam je bila povedana.Mnogi je ne sprejmete. Kakšne razloge še potrebujete, da se končno odločite za spremembe. Veliko premalo dobivate. Ne vztrajajte v neki zgodbi, kjer ni prostora za vas. Dovolite si srečo, predvsem pa dovolite sebe spoznati kaj so prava čustva in kaj zagotovo niso. Samo iskreno priznanje in vse bo dobilo svoj smisel.

DEVICA

Vse kar ste poslovno vlagali se obrestuje. Mnogim potrditve, ki so pričakovane in bodo razbremenjevale. Imeli boste priložnost se povezati z nekom  smeri poslovne preteklosti. Na vas so odločitve o spremembah, sodelovanja so jasno izpostavljena. Čustveno ste prestopili vse kar vas je obremnjevalo. Mnogi v nadaljevanju najdete pot za čustveno prihodnost.

TEHTNICA

Mnogim med vami ne bodo všeč občutki “da ste postavljeni na stranski tir”. Mogoče to ne bo očitno, pa vendar boste v sebi vedeli, da je tako. Potrebne bodo spremembe, ki se pripravljajo že nekaj časa. Prisotna bo nervoza in napetost, ki opozarja, da bo potrebno narediti korake. Neka poslovna sredina se zapira, postopoma pa vendar zagotovo. Čustva – postavljena bodo na stran.

ŠKORPIJON

Izpostavljeni boste in potrebno bo pokazati vse svoje poslovne kvalitete. Ni jih malo, zato se ne obremenjujte, bodite samo spontani. Imeli boste priložnosti poslovnih odločitev, ki dajejo vaši poslovni poti, neko novo noto. Čustva se bodo dogajali v novih smereh, nove osebe, ki so lahko povezane tudi z ožjimi znanstvi v smeri prijateljev. Zanimivo bo.

STRELEC

Po spletu okoliščin pridete do izredne informacije v smeri poslovnih poti ali denarja. To kar ste iskali v preteklem letu se odpira sedaj. Obnovili boste neko poslovno željo, ki ste jo že odmislili. Veliko boste naredili za sebe, če se boste odločali sami, brez tretjih vplivov. Uspeh sledi. Na čustvenem področju bodo smeri jasne, potrebno jih bo samo sprejeti.

KOZOROG

Ustvarili si boste svoje mnenje o nekom včustveni smeri, ki pa ni nujno da je pravo. Preveč strahov vas premika korak nazaj, namesto bi brali pogum in se soočili z resnico. Poti so odprte vi pa še vedno delujete po starem vzorcu, ki ne prinaša izpolnitve želje. Bodite vi sprememba ki je edina prava pot, tako se vam bo čustvena preteklost nadaljevala. To kar si žlite.

VODNAR

Ste na točki ko je nujno potrebna odločitev. Zavedati se je potrebno, da so neke skrivnosti ušle iz kontrole, kar pa posledično daje velik problem, tudi konflikt v vašem čustvenem življenju. Ne gre računati na to, da bo ostalo tako kot je, saj je to glede na stanje nemogoče. Razmislite kaj želite, predvsem pa pravi čas naredite korak nazaj, da resnica ne pride na dan.

RIBI

Ostali ste na neki točki razmišljanja, ki vas vse prej kot osvobaja. Imate čustv, ki pa jih očitno vi še vedno preverjate. Preverite raje sebe, zakaj toliko veliki strahovi, svobodono zadihati se prepustiti neki novi poti. Težko bo iskati izgovore v nedogled. Problem je v vas, zato predlagam, da ga rešite, dokler so smeri še odprte.

 

 

Facebook