fbpx

OGENJ: Oven, Lev, Strelec

Pričakovanja so lahko velika, saj boste mnogi predstavniki elementa OGNJA, premaknili čustvene smeri na želeno točko. Vse kar s te prelomnega doživeli v zadnjih mesecih, se postavlja na nove začetke in nadaljevanja. Potreben bo samo pogum, ki ga boste imeli na pretek, to čutite že nekaj časa, da se enostavno mora zgoditi pozitivni premik za vas. Tudi poslovne poti bodo dobivale poseben okvir, ko boste zapirali preteklost do potankosti. Potrebni so v naslednjih dneh samo koraki, stopite tudi tja kjer ste bili zavrnjeni.

ZRAK: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Bila je preteklost, občutki ki se lahko ponovijo in priložnosti zato bodo pred vami. Za vas bodo delala naključja, v vseh tistih smereh v katerih sami niste zmogli. Pomembno je, da ne pogrevate preteklosti, pač pa se prepustite. Novo – stare priložnosti dajejo prihodnost, jasno pa je da boste mnogi morali sprejeti odločitev v smeri sedanjosti. Ne delujte na silo v smislu “samo da nisem sam-a, ampak si dajte priložnost in sprejmite odločitev v smeri, ki je za vas ves čas prisotna. Odločite se za osebo s katero se v mislih zbudite in zaspite. To je prava smer.

Zemlja: Bik, Devica, Kozorog

Priznali si boste svoje napake, ki niso bile ravno napake. Pa vendar ste zapletli z nekimi odločitvami preteklost do točke konca. Sedaj stojijo razpleti, saj predstavniki Zemlje dobite možnosti, da stvari popravite in jih speljete na pot prihodnosti. Ne bo šlo brez vašega koraka, strahovi sedaj ne pridejo v poštev, namreč vso breme bo na vas zaradi preteklosti. Mogoče je, da se želite k nekomu vrniti – potreben je korak, mogoče je da so želje povezane s starimi poslom (poslovne poti preteklosti), vse to daje možnosti novih začetkov, vam pa ponavlja obdobje v katerem ste bili dejansko srečni, pa se niste tega zavedali.

Voda: Rak, Škorpijon, Ribi

Vse kar vam dejansko “visi” nad glavo kot oblak se premika v jasnino. Mnogi boste morali preteklost pustiti v preteklosti, veliko vas bo takih, ki ste to že naredili, namreč čustveno se pojavljajo precej iznenada nove osebe, mogoče so to tudi osebe, katerih do sedaj niste gledali v čustveni, ampak prijateljski smeri. Prihodnost bo odprta za vas in razmišljali boste, da imajo energije dober namen. Priznajte si, da ves čas niste nečesa videli, sedaj ko ste “spregledali” se vam življenje obrača v želeni smeri. Čustva bodo za vas v tem obdobju prioriteta in seveda prihodnost.

 

Facebook