fbpx

A

Nekaj se mora končati, da se lahko nekaj novega začne, brez da se spreminjajo osebe in poti. Razmišljali boste v smeri preteklosti in želji, ki je v nadaljevanju tudi dprta. Najdete moč začetkov poti, katere so se pred časo končale. Vedno znova ste na začetku, sedaj je tudi vam že jasno, da je potrebno nekaj spremeniti. Iskreni pogovoru v nadaljevanju so prvi korak, za katerega se je potrebno odločiti. Imeli boste priložnoati najlepših čustvenih preobratov, tudi če so lahko v tem trenutku samo skrivnost. Začnite uresničevati svojo srčno željo.

B

Poslovne poti in denar, naj bodo prioriteta. Mnoge med vami čaka napore vendar konkreten korak, ki ga boste zmogli v smereh katerih razmišljate. Pozabite na vse obljube saj ne bodo realizirane, to pa samo zato, ker vas energije postavljajo na prvo mesto, pomeni vam bo dan premik, preko pogovorov v smeri avtoritet. Podpis in potrditev še v mesecu Marcu bosta dogovorjena, vam pa velika razbremenitev po 8 mesecih razmišljanja in upanja “v prazno”. Sedaj se boste zavedali kako malo je potrebno narediti za sebe da vam uspe.

C

Ko se boste naslednjič vprašali, če si nekega nadaljevanja sploh želite, si boste morali priznati, da lažete sebi. Čustvene želje so jasne, imate možnosti delovati v smeri, ki je v tem trenutku nedorečena, predvsem zaradi odmikov ki niso potrebni. Morali boste prestopati svoje strahove, saj je očitno, da se želja ne zapira. Naključja prinašajo nadaljevanja, na vas pa bo spoznati priložnost in prestopiti nekaj kar do sedaj niste. Sledite samo srcu. Dvojina je v koraku, ki si jih želite preko najlepših skrivnosti, ki jih želite.

Facebook