fbpx

PONEDELJEK

Pomembno je nadaljevanje, ki se bo dogajalo po sporočilu, ki prihaja. Naslednjih 12 dni se bodo dogajale spremembe. Verjeli boste v neke temelje, ne boste se odmikali. Nadaljevanja so odprta. Imeli boste sami problem z odločitvijo saj intenzivnost bližine stoji na ajvečjem preobratu. rav je, da se prepustite, naj energije vaju v prihodnosti postavijo na skupno pot.

TOREK

Ne morete razumeti, zakaj se vam dogajata dve poti. V kolikor se bi morali odločiti, to ne gre, saj sta dve čustveni poti odprte v smeri čustev. Vsako čustvo je drugočano neprimerljivo, zato na določene trenutke dvomite v smeri razpleta. Sedaj v tem trenutku ne boste spreminjali ničesar, tudi odločali se ne boste. Samo prepustite se, mesec April pokaže katera pot ostaja.

SREDA

Čustva so zunaj doma. Ne živite svojih čustev kot bi si želeli. V tem trenutku tudi ne gre narediti veliko, kar bi prinašalo spremembo. Dovolite si, da traja kot je trajalo do sedaj. Močna sporočila druge strani, prinašajo srečanja ki so bila prekinjena in se nadaljujejo. Potrebno je najti pravo mero v besedah in dejanjih.

ČETRTEK

Neke skrivnosti ostanejo skrivnosti, vaša skrivnost je zaradi okoliščin na točki, ko ni veliko dorečenega. Pritiski, da se sprejme neka odločitev dela med vama še večjo razdaljo, ne prinaša ničesar kar bi pomenilo spremembe za vas. Sprejeti je potrebno vse prepreke in si dovolite živeti skrivnost, na način kot do sedaj.

PETEK

Skrivnost ni nujno ljubezen je pa izjemna privlačnost, ki bo trajala. Prepuščali se boste občasnosti, brez da bi zauščali svojo cono udobja. Znali boste sprejemati meje in delovati v skrivnosti še naprej. Priznanja da vam nekdo preko skrivnosti daje več kot so to čustva je resnica, katero vi sami poznate najboljše.

SOBOTA

Iskanje skrivnosti presega mejo, saj se postavlja na pot oseba, ki se vas je čustveno dotaknila. Minilo je veliko časa, saj je trenuten odmik jasen. Stiki so v naslednjih treh tednih v nadaljevanju. Previdnost v smeri želja, saj se življenje okoli vaju ne spreminja in ne prinaša odločitve za prihodnost. Trajalo bo na čin kot je trajalo pred prekinitvijo.

NEDELJA

Spoznati vam je potrebno kaj si dejansko želite. Ustvarjate napetosti na eni strani, na drugi še sami niste odločeni kaj si pravzaprav želite. Potrebno je graditi odnos postopoma. Mnoge prepreke na poti so zato, da jih prestopate. Nič ni samoumevno, tudi odprta preteklost ne, ki lahko najde rešitev do poletja 2023.

Facebook