fbpx

OVEN

Postavljate svoje meje in pri teh je potrebno vztrajati. Imeli boste možnosti v tednu ki prihaja najti pot, vaših čustev znova v dogajanje, ki je bilo intenzivno v preteklosti. Iz svojih občutkov ne stopajte, pač pa jih začnite živeti. Za vse imate odgovor, vendar velika večina vaših miselnih odgovorov je nepreverjenih. Ne sklepajte prehitro, dokler se ne prepričate v smeri prave resnice. Tako boste zmogli najti tudi poti čustev. Velike spremembe se začenjajo pri vas, na točki jer vaša želja stoji.

BIK

Obremenjeni s poslovno potjo brez razloga. Prišlo je samo do krajšega kratkega stika, ki ga boste sanirali. Poslovni pogovori so odprti sledijo rešitve. Brez energije ste pravzaprav zaradi čustev, zato se obrnite na vzrok ki je znotraj vas, tako kot tudi vsi odgovori kaj želite. Čustva so na razpotju, katero smer boste stopili je na vas. Dve poti – dve osebi, ena odločitev, ki se ne more zgoditi čez noč, to sprejmite. Da se zavedate preteklosti in čustvene intenzivnosti, ki je bil prisotna, se zavedate tudi tega, da je to pot nadaljevanja. Samo čas je potreben, da se lahko spremembe zgodijo.

DVOJČKA

Potrebno se bo sprostiti, vse se premika v smeri vaših želja. Poslovno bodo spremembe vplivale na vašo cono udobja, ki pa ste jo že preživeli. Odprite se za nekaj, kar daje vašim občutkom dodano vrednost. Čustva so na poti nadaljevanj pa tudi velikih sprememb. V kolikor ne morete verjeti, da se bo nekdo odločil v vaši smeri imate še vedno velik problem, vendar s seboj. To vam je poznano. Čas ko se vaše življenje sprošča, vi pa boste delovali, kot da tega ne znate, ne morete sprejeti. Tudi to se spremeni, ste korak do sprostitve sebe.

RAK

Čakate na nekaj, kar v tem trenutku že imate in je potrebno samo nadaljevati. Zgovarjate se na druge je pa problem vezan samo na vas. Izredne poslovne priložnosti potrebujejo samo vašo energijo, zato se začnite sproščati in prestopite na točko, kjer veste, da je vaše mesto. Finančno boste v premiku in sprostitvah. Ne razmišljajte kaj bodo naredili drugi, pač pa kaj lahko naredite vi sami. Sproščanje finančnih prilivov je na vas. Pomembno je delovati in si ustvarjati to kar ste ustvarjali do sedaj, vendar povečajte samo intenzivnost, vse ostalo imate.

LEV

Pomoč prihaja ob pravem času. Beseda nekoga, ki veliko velja v vašem poslovnem okolju, daje vam izpolnitve v smeri sprememb. Vse te potrditve so posledično zaradi vas, zaradi preteklega dela, pa tudi odnosov. Imate tro mesečno obdobje za seboj, ko ste se zaradi čustev malo izgubili, to obdobje sedaj popušča in znova boste poslovno zbrani, kot znate samo vi. Čustveno se prepustite, očitno je da ne želite spremeniti poti ali osebe, nadaljevanja so odprta ko si poveste iskreno kar mislite, to sledi v tednu ki prihaja.

DEVICA

Ne iščite krivce okoli sebe, pač pa v sebi. Res je da ste mnogi dovolili ljudem ki niso vaši prijatelji posegati v vašo zasebnost, vendar ste jim dovolili sami. Mnogim prelomnice, ki niso bile potrebne in to samo zato, ker ste želeli nekaj osvojiti  pridobiti preko posrednikov, ki nimajo nobene veze z vašimi občutki. V tednu ki je pred vami, priznajte napake, le te poravite. To bo mogoče samo postopoma, saj je očitno, da je neka škoda narejena. Pomembno je da se nadaljuje odprta pot in škoda v smeri občutkov bo popravljen. Samo s pogumom lahko priznate svoje napake.

TEHTNICA

Prevagala bo iskrenost in če ste do sedaj prikrivali prave občutke v naslednjih dneh to več ne bo mogoče, zato ker vi ne boste želeli. Mnogi v tednu ki prihajajo stopajo na vse ali nič. Pridobili boste veliko, tisti, ki imate namen korenito spremeniti svoje okolje, dom paartnerstvo ali čustva. Skrivnosti so premočne, tudi intenzivne, da bi lahko ostale skrivnosti, saj se postavljajo kot prioriteta. Mnogi konci bi se že morali zgoditi očitno se bodo sedaj dogajali z zamikov. Razbremenitve ki sledijo bodo neprecenljive. To so pravi občutki!

ŠKORPIJON

Ne glejte vsega negativno in se zavedajte, da nihče ne dela ničesar proti vam. V intenzivnosti starih občutkov je potrebno najti realno dogajanje, ki vam prihaja kot usluga premika. Imeli boste priložnosti novih začetkov, ko se boste zavedali sebe. Mnogi med vam se podcenjujete in posledično ne delujte v sebi kot bi morali. Postavljali boste svoje želje v ospredje. Iskali poti čustvene in poslovne priložnosti. Vse dokler boste pričakovali, da to naredijo drugi namesto vas, boste v krogu občutkov tega trenutka, ki pa jih več ne želite. Dovolite si stopiti iz cone udobja, ki to seveda ni.

STRELEC

Sprejemali boste čustva, ki jih tako želite. Velike skrivnosti z še večjo možnostjo realizacije. Odgovori bodo jasni, saj bodo osebe nasproti vas želel pogovora in odgovora. Kompenzacij je konec, mogoče boste posamezniki začutili strahove, saj se bo za vaše misli dogajalo prehitro, vendar bodo energije delovale tako intenzivno na vas, da se boste spontano prepuščali. Uradne poti se zaključujejo, posledično neka finančna razbremenitev dobi epilog. Poznate vaš naslednji korak, to kar ste obljubili sedaj izpolnite. Priložnost zato bo končno dana.

KOZOROG

Postopoma prestopate miselne prepreke. Poslovno boste znali izpostaviti sebe in dogajale se bodo spremembe na eni strani, pri posameznikih pa potrditev poslovnih poti v novih smereh. Čustva potrebujejo vas, prestopati bo potrebno strahove starih vzorcev in sebi priznati svoje želje, do sedaj ste tudi sami sebi molčali. Dvojina prinaša v vaše življenje spremembe, ki povezujejo tako preteklost kot prihodnost. Izbira je vaša. Res je da ne bo odvisno samo od vas, vendar je potrebno povedati kaj se želite, da se lahko želja potrdi in ustvarja.

VODNAR

Lahko vi razmišljate pozitivno v smeri čustev, to je prav in dobro, pa vendar se bo potrebno povezati v smeri čustev z osebo, ki vas vežejo pozitivne misli. Samo misli niso vaša želja, pač pa intenzivna druženja, ki bi rastla v nekaj več. Začeli boste delovati odprto. Postavljali se boste za svoje občutke, kar pa dejansko daje tiste prve premike, ki jih želite. Mnogi vam zavidajo kako samozavestni ste, ko bi le vedela okolica, kakšno nemoč čutite v sebi in koliko vas je strah. Spreminjajte točno to.

RIBI

Igranje samozavesti je mnogo krat izvor velikih strahov, ki pa niso potrebni. Mnogi v dorečenih čustvenih poteh, drugi boste še vedno navidezno igrali, kar pa v tednu ki prihaja pomeni neki odmik, ki se nadaljuje v konec brez vračanja. Pretiravanja ne pridejo v poštev, saj se tako čustva kot prekinitve dogajajo zaradi vzroka, ki je že ves čas prisoten. Če boste prikrivali svoje občutke boste zaradi tega posledično odločitve sprejemali sami. Nihče vam ne bo kriv, le vi sami. Zato previdno povežite misli s srcem.

 

 

Facebook