fbpx

1

Posebno opozorilo, ki ga sprejmite v pozitivni smeri je, da se vaša čustva izpolnijo v smeri pričakovanj. Vedeti pa je potrebno, da ne takoj. Namreč potreben je čas, da se prečistijo dvomi preteklosti.  Trenutno je potrebno verjeti v svoje občutke in občutke osebe nasproti vas. Neke vrste naporno obdobje, ker vam pomeni razbremenitev samo odločitev, kar pa je potrebno spremeniti v mislih. Tudi če se zgodijo odmiki, ti ne pomenijo odhoda. Potrpljenje.

2

V iskanju poslovih priložnosti je potrebno preveriti, kaj vam nove poslovvne poti prinašajo boljšega. To ne pomeni okolje v katerem ste, ne delajte sprememb zaradi okolja, pač pa zaradi vaše blaginje. Namreč okolje v katerega bi lahko vstopili na novi poti ne pomeni miru za vas, saj je lahko podobno temu kjer ste. Ne puščajte rednih zaposlitev, za zaposlitve določenega časa. To je tudi nekaj kar naj vam bo v razmislek že v naslednjih dneh. Izbirajte previdno v tem trenutku, pa ni nujno tudi izbrati.

3

Pomembno sporočilo za vse tiste, ki dvomijo v svoje zdravje ali so v pričakovanju nekih uradnih listin. Telo vas je opozorilo na previdnost, da sebe postavite na prvo mesto. Mnogi po prelomnicah v smeri čustev ne pridete na nivo, ki bi odpiral stare občutke. Spremenili ste se, saj intenzivno razmišljanje odnaša veliko energije, ki bi bila potrebna vam v vašem življenju. Zdaravje bo dobro telesno, to se pokaže preko uradnih listin, misli pa je potrebno prečistiti. Pomembno je – zelo pomembno da je vaše zdravje bp. Našli boste svojo pot.

4

Mnoge skrivnosti se nadaljujejo. Vedeti je potrebno kaj si želite in kaj je mogoče z izbrano osebo. Prepuščajte se in zavedajte, da to kar imate v smeri občasnosti ostaja, večjih prelomnic ali odločitev za prihodnost pa ni odprtih. Morali boste sprejeti, pustili tako ne boste, saj je privlačnost izredna. Mogoče je prav da spoznate kako bi morali živeti in kaj v partnerski smeri živite. Mnogi namreč v partnerstvu osamljeni, enako kot tisti ki ste sami. Včasih je samota dobrodošla vedno ne. Izbirali boste sami.

5

Za mnogo katero partnersko srečo je lahko prelomna tretja oseba, to je znak da bo potrebno spremeniti vsebino razmerja, ki je pri mnogih otopelo. Ne vidi se razhoda, če boste znali spremeniti način delovanja, ki je bil prisoten do sedaj. Mnogi med vami se niste zavedali kako veliki zaklad imate v svojem razmerju. Mogoče ste iskali drugje ali je to počela druga stran. Potrebne bodo spremembe, potrebno se bo vrniti na začetek poti, tam so občutki, ki jih lahko aktivirate za prihodnost. Usplo vam bo.

6

Poslovno – denarno ugodno, to je šele začetek. Iskali ste in našli. Sedaj je potrebno prestopiti preteklost in predvsem sprejeti odločitve. Mnogi ste še kako močno pod vplivom preteklosti, začnite odštevati dneve ko bo tega dejansko konec. Imate priložnost, da prečistite vse, res pa je da potrebujete mesece naprej, da se to zgodi. Misli usmerite v cilj, bodite dosledni, naredite korak, sprejmite priložnost. Končno bodo energije postavljene v pomoč vam, samo stopite iz cone udobja.

7

Neka ljubezen je še vedno odprta, čeprav ste razmerje končali. Iznenada se je zgodilo tisto, kar se je moralo. Vaše misli niso takšnega mnenja, čeprav poznate prepreke s katerimi pa se niste znali soočiti. Sedaj prihajajo priložnosti novega začetka, za vse tiste, ki jim je to v interesu. Obstajajo namreč posamezniki, ki niso čakali in živijo že novo razmerje. Izkušnje čustev bodo tako velike. Nikoli resno ne odidemo od čustev, ko kompenzirano se vam zgodi to kar se vam že dogaja. Živite eno ljubite drugo. Razmislite.

8

Eksistenca je resnično potrebna vsem, pa vendar svojega življenja, ne moremo živeti po nekih navodilih. Mnogim okolje ki je stabilno vendar čustva niso prisotna. Ste si pripravljeni priznati? Sprejeti odločitev? Na vas je in to samo zato ker so mnoga čustva pri nekom, ki se je pojavil nenačrtovano. Sami ste sledili saj so občutki narekovali naslednji korak. Občutki, ki jih niste že nekaj časa poznali v svojem življenju. Koliko ste pogumni se pokaže, kajti za priznanje lastnih čustev je potreben pogum, ne mnenje okolice.

GRAL

Facebook