fbpx

OVEN

Dovolite si razbremenitev, ki vam jih ponuja mesec Maj v smeri čustev, odločitev, partnerske prihodnosti. Tako kot stoji stanje do sedaj, je potrebno sprejeti odločitve, ki vas razbremenijo. Brez strahu, boste vedno na pravi poti, če boste sebi samo priznali. Mnogi ostajate, kar je prava odločitev, saj so se pokazala čustva, ki so bila v daljših razmerjih otopela. Bodite na strani čustev in si dovolite nekomu priznati, da ste objubili preveč. Vse smeri, ki so bile povezane samo preko strasti bodo končane. Razbremenitve bodo velike.

BIK

Prihaja vračilo za vso dano energijo v želje, ki so odprte. Mnogim blaginja in premiki v smeri partnerskega odnosa na eni strani, na drugi strani pa razočaranje tistim posameznikom, ki ste samo čakali, da se nekaj zgodi samo od sebe. Potrdijo se strahovi katere ste slutili po preteklih dogajanjih da se zgodijo. Maj mesec želi naprej na poti, ki ste jih gradili sami. Za mnoge izpolnitve, za druge novi koraki in novi izzivi. Postavljeni ste na pot prihodnosti, ki vam je dana.

DVOJČKA

Povezave na pooslovnih priložnostih bodo izrazite. Mnogi boste resno razmišljali o popolni polovni spremembi. Priložnosti bodo odprte, vendar se v sredini meseca pokaže kooliko si to zares želite, kooliko je dejansko preživeto preteklo delovno okolje. Ne sprjemajte odločtev, če so problem judje okoli vas, pač pa sprejmite odločitev, če ste samo poslovno smer prerasli in si želite sprememb. ustveno boste preko ppogovorov našli rešitev, mnogi oostajate kjer ste.

RAK

Mesec izrednih priložnosti, ki jih prinašajo nova znanstva. Poslovne povezave bodo izrazite, z nekom najdete preko poslovnih poti nove možnosti sodelovana. To je laho oseba, ki jjo oznate daljše obdobje v smeri rijateljstva. Dovolite si odellovanja, saj kaže izjemne rezultate na dolgi rok. Čustva bodo v smeri želja po dvojini. Potrebovali boste oporo, vendar ne povezzujte preteklosti v priodnost. Vse je bilo dorečeno. Mogoče so namreč  komunikacije, ki so vezane na preteklost.

LEV

Mesec ko boste znali postaviti meje, predvsem se postaviti zase. Ne zaključujte poti, na kateri čutite pripadnost. Mnoge med vami lahko zmotijo lepe besede in neka nova bližina, ki pa se pokaže kot nekaj, kar ni vam dano v povezavi prihodnosti. Zadržite neke informacije ali skrivnosti zase. Mogoče bo ravno to ključnega pomena, da boste lahko smeri obvladali, brez večjega stresa. Ne povezujte se v relacije poslovno – čustvenega značaja, ker se zna pojaviti problem, ki se dotakne tudi konkretno vašega posla, kar pa si ne bi želeli. Bodite svoji.

DEVICA

Okoli vas bo mnogo čustvenih priložnosti, vendar ne tista prava, ki jo želite mnogi že mesece. Ne kompenzirajte, saj se bodo dogajale obremenitve, katerih si ne želite. Neka srečanja, katerih ne čutite, tudi ne sprejmite, saj se lahko zgodi oseba nasproti vas, ki vas bo želela na drugačen način, kot to želite vi sami. Prav je da se osredotočite na tisto pravo, tisto srčno željo, na kateri je potrebno graditi. Priložnosti zato bodo izrazite. Poslovno konstantno naprej, ni čas odločitev v smeri sprememb.

TEHTNICA

Mnogim bo preteklost v smeri čustev znova varna in želeli boste nadaljevanja, kar pa tudi stoji v premiku pomiritev in intenzivnosti. Za vami so pretresi pa tudi distance, ki so imele svoj namen, da se sami zavedate, globine svojega odnosa, Tudi če so smeri nedorečene, boste pripravljeni graditi tam kjer ste končali, zaradi očitnih tretjih vplivov. Spoznanja bodo imela velik vpliv na vaše misli. Pripravljeni boste na spremembe in uspelo vam bo veliko več kot pred tedni. Mnogim velike odločitve v smeri partnerskih sprememb.

ŠKORPIJON

Odločitve v smeri denarja bodo prave. Izrazite spremembe, ki menjajo tok dogajanja in vas v mesecu Maju razbremenijo. Iskati ste začeli priložnosti pred tedni, sedaj jih z zagotovostjo tudi dogovarjate. Vse kar je bilo pod vprašajem nadaljevanja, bo v obratu dejanskega nadaljevanja, vendar v smeri drugih novih oseb. Tako kot ste iskali do sedaj iščite naprej, saj se priložnosti pokažejo na vaši poti. Osebe katere morajo oditi spustite, velike spremembe v smeri preteklosti bo potrebno v smeri čustev tudi sprejeti.

STRELEC

Želje so velike, vendar bo potrebno z drugačnim pristopom kot do sedaj najti rdečo nit nadaljevanja. Čustva so ostala na neki točki zamer in čakajo, ponovne vrnitve. V tem trenutku imate občutek, da gre vse v nasprotju z vašimi željami, vendar vas mesec Maj postavlja v središče in priložnosti nadaljevanj v smeri čustev. Potreben bo pogum, da poskušate znova, srce bo na strani preteklosti, zato so nadaljevanja v najlepših smereh realna. Bodite iskreni in se ne skrivajte za egom ali zamerami. Veste kaj želite in to je odprto v nadaljevanju.

KOZOROG

Postavljeni pred konkretno poslovno prelomnico, ki pa ima za vas idealno rešitev popolnih sprememb. Aktivacije finančni poti so vam naklonjene. Mnogi med vami zaprete breme preteklosti, lahko je to tudi povezano z uradno potjo. Imeli boste občutek, kdaj se izpostaviti in kdaj modro molčati. Izreden občutek preko lastne intuicije bo izpostavljen. Znali boste delovati na krili preteklih slabih izkušenj. Vedeli boste kdo so pravi prijatelji in kdo to zagotovo niso. Ločili boste čustva od prehodne zaljubljenosti.

VODNAR

Povedati si bo potrebno bistvo. Mnogi med vami v nedorečenih partnerskih odnosih. To bo prioriteta meseca Maja za vas. Postavljali boste prihodnost, kot si jo v čustvenih smereh želite. Znanstva ki so prisotna imajo potencial prihodnosti, saj bodo povezave izredne. Vse kar je preživeto postavljate odločno na stran. Spoznali boste svoje občutke, sedaj si jih boste tui priznali. Velike spremembe so potrebne preko poguma, ki vam bo meseca Maja na poti. Sedaj je čas, da zmagate.

RIBI

Nadaljujete vse kar ste začeli. Verjeli boste svojim čustvom in relacijam, ki so že nekaj časa odprte v vašem življenju. Potrditve da je to prihodnost so tukaj, sledili jim boste spontano, saj so še vedno prisotni strahovi čustveno prelomne preteklosti. Postopoma bodo ti občutki zvodeneli z razlogom, ki ga že živite. Odprite se v smeri čustev maksimalno. Dvojina, ki vam je tukaj in namenjena se potrjuje tudi naprej, prelomnice ne bodo prisotne. Najtežje je graditi zaupanje, zmogli boste udi vi spremeniti svoje misli in se prepustiti.

 

 

Facebook