fbpx

OVEN

Poslovno veste kam, zato nadaljujte začeto. V iskanju čustvenih odgovorov, pa ste očitno sami naredili prelomnico, zaradi katere se dogaja zamik. Nekaj ste že imeli zraven sebe, vendar zaradi neučakanosti naredili konflikt, ki ga je potrebno sedaj sanirati. Žal ne bo šlo tako lahko, kot ste pričakovali. Osebo nasproti vas ste potisnili na točko preteklosti, namesto napredovanja in odločitve za prihodnost. Spremenite svoje misli, ki so moteče za druge pa tudi za vas. To počutje sedaj je vaša krivda ali breme. Popravite lahko samo vi sami.

BIK

Vse vam je jasno, le moč potrebujete, da naredite red v smeri svojega čustvenega življenja. To moč že dolgo iščete, sedaj je tukaj. Koliko boste zmogli v premiku je odvisno od vas. Imejte v mislih, da pridete do cilja oziroma izpolnitve še v letošnji jeseni. Vse je skoraj dorečeno, zato dvignite intenzivnost in se prepuščajte, tako pridete do odgovorov, ki jih želite. Mnogim popolne čustvene spremembe, ki imajo moč da se vam življenje spremeni od temeljev naprej. Nekdo bo tukaj za vas.

DVOJČKA

Poslovno ali denarno se je potrebno vrniti, na neko križišče, ki je ostalo odprto v preteklosti. Težave ne boste imeli, če boste to sprejeli, saj vas čakajo že novi poslovni koraki, ki so v zastoju zaradi preteklosti. Rešite in zaprite vse kar vas bremeni. To je sedaj priložnost, da se preko nekega denarja obrnete v razbremenitve. Čustveno vztrajate v smeri, kjer so samo miselne želje, ne konkretnega koraka ki bi bil potreben. Spremenite to, če si želite, da se nekaj nadaljuje. Poti so odprte.

RAK

Imate dobre občutke kaj je potrebno narediti v vaši čustveni zgodbi. Sami ste jo izbrali, da vas nauči vztrajnosti. Imeli boste velik problem v sebi, čeprav si želite nadaljevanja v smeri, ki trenutno stoji na mestu. Občutek, da morate vse sami je jasen, pa vendar je očitno, da to kar želite uspe tudi vam za prihodnost. Mnogi prvič pred takšnim izzivom. Z egom imeti problem je veliko več kot ste pričakovali, pa vendar ker so čustva dovolj močna boste pripravljeni na vse in v čustvenih smereh naredili velik preobrat.

LEV

Spremembe v smeri razmerij so prioriteta. Na eni strani čustva, na drugi distanca. Mogoče izziv za vas, da boste v sebi znali razbrati kaj si želite in vztrajali. Imeli boste priložnost nadaljevanja, le če se boste izogibali konfliktom. Ne sodite drugih oseb, bodite tiho, nihče vam ne stoji na poti – osebno vam. Mogoče je da ste na pot stopili komu vi sami. To sprejmite, spremenite taktiko govora, ki je na določene trenutke že arogantna, samo zato ker je vprašanje vaša samozavest. Obrnite se v sebe in si priznajte.

DEVICA

Občutki, ki so prisotni v smeri poslovnih poti so pravi, jasne spremembe, ki se že dogajajo prinašajo spremembe. Spremenilo ali preoblikovalo se bo vse, vendar mnogi med vami najdete prostor v smeri teh sprememb. V ozadju so avtoritete na vaši strani, imeli boste izredno dobre informacije, ki bodo uporabne. Pomeni potrebno je samo vztrajati – brez komentarja. Manj besed je več. Izkazalo se bo, da niste imuni na neko osebo iz čustvene preteklosti. Srečanje, ki se vas dotakne.

TEHTNICA

Potrebno je sprejeti, da neka sredina za vas pomeni preteklost v smeri poslovnih poti. Nepotrebno mnogi vztrajate in iščete potrditve za nekaj, kar se ne bo zgodilo. Veliko več boste naredili, če se odločite v korak sprememb, pustite vse za seboj, saj vam nove poti dajejo izredno blaginjo – predvsem mir. Imeli boste priložnosti v smeri čustev povezovati stare odprte poti, ki niso dorečene. V iskanju čustev naletite prav na njih. Prihodnost dvojine se odpre.

ŠKORPIJON

Čutili boste energijo, ki se dviguje v vas in se zavedali, da mnoge smeri, ki ste jih držali za svoje, ne dajejo vam tistega kar zaslužite. Sprejmite to kot pravo smer, dovolite si nove ljudi okoli sebe, kateri vas bodo polnili, tako z idejami kot priložnostjo. Ne primerjajte se, to ste delali do sedaj. Ste unikat v svoji smeri in zaslužite svojo pot. Poslovno velike spremembe v nadaljevanju, odpira se okolje v katerem se najdete, tudi spoštovanje boste začutili in posledično boste tudi vi spoštovali.

STRELEC

Zaradi sebe morate sprejeti odločitev. Mnogim preteklost odprta v smeri odnosov. Ko ste odhajali niste razmišljali na posledice, mnogi med vami. Mogoče je napake težje popraviti kot jih narediti, saj napak ni. Imate obdobje, ko bodo energije preizkušale vaše spremembe. Potrebno bo veliko spremeniti, saj se globoko v sebi zavedate, da so vrata še vedno priprta. Naj vam dajejo mali signali podzavesti moč, da je vse mogoče. Svoje spremembe, boste imeli priložnost tudi dokazati. Samo to šteje.

KOZOROG

Povezave čustvene preteklosti so izpostavljene. Nekaj se zagotovo nadaljuje, res pa je, da še ne more biti dorečeno v letošnjem letu. Pomembno je da začutite priložnost, ki vam je dana, saj za mnoge drugih poti ni. Enostavno jih ne vidite, ne želite. Odločitev smeri je prava, tako boste lahko spreminjali tudi sebe, veliko ste naredili že do sedaj. Nasmiha se tudi odločitev osebe nasproti vas, to pa pomeni prvi korak do osebne zmage. Zgogli ste veliko čustveno prelomnico postaviti v nadaljevanje.

VODNAR

Polna luna prinaša denar v vseh oblikah. Pomeni da ste mnogi, že naredili neki korak na poslovni poti, kar se pokaže kot prava odločitev. Mnogi med vami se boste morali usmeriti v svoje odnose nasploh, tako čustvene kot prijateljske. Za nekim prijateljevanjem se skriva veliko več, to govori tudi vaš nemir v podzavesti. Odvisno od vas je kako gledate na trenuten odnos, ki ga živite. Kaj je potrebno spremeniti veste sami. Zelo težko boste prenašali neodločnost na drugi strani.

RIBI

Mooče skrbi povezane z družino, bodo ustvarjale nemir v vas. Energije vam dajejo moč potrpljenja, saj se izkaže rešitev, ki vas razbremeni. Vodite račun  svojih mislih, ki so vse prej kot pozitivne. Vse okoli vas je postavljeno v pravi smeri. Razloga za skrb enostavno nimate. To se pokaže v naslednjih dneh. Poslovno imate priložnost narediti spremembo, po spremembi, pomeni da vam prihaja na pot nova priložnost, katero sprejmite. Čustva so na pravi poti, to bi sedaj že morali vedeti. Čutiti.

 

Facebook