fbpx

1

Potrebno je vedeti in se zavedati kaj je v tem trenutku vaša prioriteta. Sicer izbire ni veliko, pomembno pa je, da boste mnogi iz malih možnosti naredili ogromno. Pogovori, ki bodo naporni prinašajo premike, kasneje tudi dogovore. Bodite fokusirani na cilj. Pred vami je namreč teden, ko odpirate prvi korak v smeri novih poslovnih priložnosti. Želeli ste to smer že v prvi polovici leta.

2

Nič ni tako kot si želite, še več na poti vam stoji breme v neki osebi, ki zadnjih 6 mesecev stoji v nasprotju z vami, tako poslovno – na nek način tudi privat (ljubosumje). Še vedno je potrebno potrpljenje, očitno še ni čas da predstavite svojo resnico in se pogovorite z nekom. Potrpljenje bo izrednega pomena. Manj besed je več. Prihaja vaš čas še v mesecu Oktobru.

3

Poslovno odprte poti, ki se že dogajajo. Razbremenjeno boste prestopali vse kar vam prihaja na pot. Očitno dobiva vaše opravljeno delo potrditve v smeri denarja, lahko tudi napredovanja. Spremembe so jasno nakazane in če dobite neko ponudbo je vredno razmisliti. Zanimivo je namreč to, da boste našli svojo pot v neki skupnosti, lahko da boste nekaj vodili, kar vam je zanimivo že sedaj.

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

GRAL

Facebook