fbpx

OVEN

Ugoden teden za rešitev nekih družinskih smeri ali blokado, ki je povezana s hišo – nepremičnino. Očiten dogovor s katerim boste z nekim zamikom razbremenili sebe. Veliko časa ste iskali priložnost, sedaj je končno pred vami. V kolikor ste na pragu nove poslovne poti, je potrebno sprejeti odločitev. Misli v smeri neke osebe bledijo, minil je čas ko ni odgovora in ga tudi ne bo v smeri čustev. Sprejeli boste, preboleli ste že nekaj časa nazaj. Sedaj je potrebno najti nove poti.

BIK

Sprenevedanje več ne bo prišlo do izraza. V čustvih boste morali z besedami in pogovori soočiti se z dejanskim stanjem. Ni pomembno kaj želite v prihodnosti, pomembno je sprejeti odločitev, če si želite nadaljevanja. Imeli boste veliko zadrego v sebi, saj boste preveč razmišljali kaj odločitev v smeri nekega nadaljevanja pomeni za vašo trenutno razmerje. Velike spremembe ste v preteklosti že želeli z razlogom, sedaj vas je znova strah sprememb, čeprav vas ne držijo čustva v preteklosti, mogoče samo navada.

DVOJČKA

Občutki niso pravi, misli v smeri poslovnih poti bo potrebno spremeniti. Do nekoga nimate pravega odnosa, samo zaradi informacij, ki jih niste preverili, da so resnične. Previdno, nikomur ni potrebno delati krivice, po nepotrebnem. Čustveno so poti odprte, obljubljajo napredovanje nekega odnosa, predvsem pa boste zmogli odkrito govoriti o dogodku preteklih mesecev. Za vami je nekaj, kar je vaše razmerje spravilo v problem, ki pa bo dokončno razčiščen še v mesecu Oktobru.

RAK

Zgodbo v smeri čustev, ki bi želeli živeti je pred vami. Stopali boste iz distance, katero ste ustvarili sami. Priložnosti prihajajo na pot z namenom, da se dokončno rešite strahov, ki so del preteklosti. Ste v popolnoma novi zgodbi, ki nima nič skupnega s preteklostjo. Na pravi poti so moteči samo vaši dvomi, vendar tudi te prestopite. Očitno boste začeli pisati čustveno zgodbo na novi drugačen način. Ne načrtujte samo prepuščajte se. Tam kjer vi vidite problem ga ni. Dobite potrditve.

LEV

Poslovno boste imeli priložnost narediti veliko. Končno občutek, da vas nekdo posluša in sledi. Vaše misli bodo usmerjene samo v zaključke, ki prinašajo denarni priliv. Tako je v tem trenutku potrebno nastopati. Odprite se tudi za nove možnosti v smeri občasnega priliva. Ne zapirajte nobenih vrat, lahko odklonite samo za določen čas. Povdarjene so namreč vzporedne poslovne poti s katerimi je še v tem trenutku veliko dela, vendar je nakazan tudi dovolj časa za realizacije. Sprejmite izziv.

DEVICA

V kolikor vam je nekaj všeč, tega ne skrivajte, tudi če gre za preteklost povezano s čustvi. Veliko se je spremenilo, spremenili ste se tudi sami. Z vztrajnostjo so mogoči neki staro – novi začetki, ki bodo nekako nepričakovani, saj niste več razmišljali v tej smeri. Poslovno dodatno čakanje, saj se neke avtoritete še dogovarjajo, da bi lahko prišlo do ponudbe v kratkem. Samo potrpljenje je potrebno, klic sledi. Poslovno odprte poti,  znova potrjene. Znova zato ker mnogi ostajate, samo spremembe se zgodijo, ki niso odvisne od vas.

TEHTNICA

Nekomu povedati svoje občutke, ki so negativni bo za vas težava. Molčati ni dobro. Pomeni pomembno bo spregovoriti. Teme ne bodo prijetne, saj vključujejo tretjo osebo, ki ima lahko pomen tako v smeri čustev, kot poslovnih poti. Ostanite pri svojem prepričanju, namreč vaši občutki vas tokrat vodijo v pravilni smeri, obstaja oseba, ki bi želela zavzeti vaše mesto. Na preizkušnji so čustva, poslovno zaupanje pa tudi denar kot posledica. Potrebno se je postaviti za tisto kar je vaše.

ŠKORPIJON

V iskanju novih poslovnih poti se srečate z občutki, ki že nekaj časa niso bili prisotni v vašem življenju. Mogoče so to občutki, ki ste jih potrebovali, si pa jih niste priznali. Dobro počutje se dviguje z razlogom. Vsa nova znanstva imajo potencial neke prihodnosti, neke pomembnosti. Kaj vam manjka veste sami. Imeli boste priložnost zapolniti to praznino. Sporočila, ki prihajajo bodo ugodno vplivala tudi na vaše odločitve. Denar prihaja, tudi če je prisoten v tem trenutku še zamik. Uredite tudi to.

STRELEC

Žalostno počutje naj ne traja več kot en dan, saj zato sedaj nimate časa ne energije. Nujno je potrebno najti pot do neke osebe, ki vam očitno pomeni prihodnost. Vse kar se je dogajalo ni toliko negativno, da se ne bi morali dogovoriti. Nadaljevanja so odprta. Poslušajte svojo intuicijo in ne držite sebe v neki umetni samoti, ki nima nobenega smisla z vašo željo. Oseba povezana s čustvi je ves čas prisotna, naredite samo poteze, ki dajejo intenzivnost. Dvignite samozavest, zgodilo se bo kot si želite.

KOZOROG

V objemu dobrih energij, ki so naklonjene rešitvi povezani z domom. Našli boste v sebi dovolj moči, da se potrdi smer v kateri vztrajate že nekaj časa. Končno potrditve od nekoga, ki je vzporedno v vašem življenju in ima velik čustven pomen. Mogoče je da sestavljate dolgoletno partnerstvo, ki ga želite tudi v prihodnosti. Obrestoval se bo vsak korak, vsaka beseda. Nekomu boste v veliko podporo v neki življensko poslovni prelomnici, ki zbliža na drugi strani odnos. Pomembno je, da se zavedate vrednosti vsake vaše besede podpore.

VODNAR

Spremembe v poslovni smeri bodo presenečale. Vse kar ste potihoma želeli se bo dogajalo preko avtoritet, katerim še pred časom niste zaupali ali verjeli, da so na vaši strani. Razbremenitve bodo velike, samozavest bo z razlogom zrastla. Potrebna je hvaležnost, saj vas neka potrditev postavlja v mirne vode poslovnih poti. Čustva bodo nekako na strani. Postavili ste sebe na prvo mesto, kar se pokaže kot dobra odločitev. Namenjena čustva vam bodo sledila. Vse ostalo naj ostane za vami.

RIBI

Skrb v smeri nekega zdravstvenega stanja v smeri osebe, ki vam je blizu bo upravičeno. Potrebno bo spremeniti način življenja nasploh. Imunski sistem je že nekaj časa pod opozorilo, kar vam bodo potrjevale uradne listine ali izvidi. Nič ni izgubljeno je pa potrebno pozornosti, da se smer bolezni spremeni s krivuljo navzgor. Tudi dobrega zna biti preveč, po nepotrebnem. Uredite postopoma to skrb, jasno da je potreben čas do stabilnosti. Pomembno je da boste skupaj zmogli in prestopili opozorilno prelomnico v smeri zdravja.

 

GRAL

 

 

 

Facebook