fbpx

1

Ustvarili si boste svoje mnenje v smeri nekoga, vendar problem se pojavi, ker to mnenje ne bo točno in lahko se zgodi, da boste v čustveni smeri nekoga razočarali. Potrebno se bo umiriti, ne gre vse “zdaj takoj”, za neke smeri je potreben čas. Imeli boste priložnost srečanja, se pogovoriti, mogoče tudi upravičiti. Veliko se bo v vikendu dogajalo v smeri čustev. Kje ste in kaj si želite bo izpostavljeno. Sledite samo srcu, ego postavite na stran, ker kot sem napisala lahko v tem trenutku samo škodi.

2

Poslovno obremenjeni. Jasno je da se mnoge prepreke postavljajo, samo zaradi vaše išine, saj ne postavljate zase. Iščete izgovore v drugih, vendar bo potrebno svoje misli spremeniti. Vsak tudi vi se postavlja zase, kdo je pogumnejši pa je jasna slika zadnjih 8 dni povezanih s poslovno potjo. V kolikor želite napredovanje ali povišico, bo potrebno stopiti iz cone udobja. Čustva povezana na poslovni poti, dajejo v vikendu vse odgovore, tudi v smeri kako se bo nadaljevalo, če sploh.

3

Izraziti je potrebno svoje občutke. Vikend druženja in močnih povezav, ki se po daljšem premoru dogajajo v vam znani smeri. Imeli boste veliko razlogov za srečo, saj dobite odgovore, ki ste jih že želeli pred meseci. Jasno je da ste usmerili svoje misli v druge poti ali kompenzirali čustva, vendar vas energije postavljajo znova na začetek vaše globoke želje. Sedaj bo potrebno pokazati kaj želite, da traja predvsem kako hvaležni ste nekega vračanja. Izreden vikend priznanj za vas.

Facebook