fbpx

1

Preteklost znova pred vami, očitno se nekaj ponavlja. Razhodi – nadaljevanja in obratno. Morali boste sprejeti odločitev, si priznati in narediti premik v nadaljevanje. Imeli boste to priložnost. Želeli si boste narediti velik premik. Naredili ga boste. To vas bo v tednu, ki je pred nami razbremenjevalo in žal vam bo, da niste sprejeli odločitve že prej.

2

V iskanju popolnosti izgubljate razmerje, ki je trdno, le misli bo potrebno spremeniti. Ne poskušajte kompenzirati s tretjimi osebami, pač pa znova najdite vsebino v svojem partnerstvu. Veliko se je že zgodilo, tudi negativnega, pa vendar se zavedajte pripadnosti, ki jo imata. Vse je tako kot mora biti, tudi prepreke, ki se pojavijo. Z vztrajnostjo boste našli poti razbremenitve.

3

Ne igrajte se s čustvi, ker vam to ne prinaša umiritev vaših strahov. Strahovi so vzrok, ki dajejo prepreke, da je vaše razmerje na koncu. Pomembno si je priznati tudi svoje napake in se pogovoriti. Sredina tedna bo idealna zato, da slišite znova tisto kar do sedaj niste zmogli sprejeti. Razbremenite strahove in sprejeli boste neko skupno pot, ki je nujno potrebna gradnje skupne prihodnosti.

 

Facebook