fbpx

V drugi sklop nadgradenj vstopamo s svetlobnimi tarčnimi kodami črnih perl, ki jih preko (PLACEBA) povežete z vašim GRALOM+UNIKATNIM GRAVITACIJSKIM ŠTEVILOM povežete v delovanje tarčnih želja. Intenzivnost NARAVNIH ČRNIH PERL (živi element), daje vaši podzavesti preko procesa dodatno moč tarčnih rešitev, ki imajo vzroke v vaši preteklosti.

Jasno je da se vedno znova in znova obračate k starim vzorcem, saj jih je potrebno izkoreniniti, da bi lahko svobodno stopali naprej.

Štirje elementi, dan vašega rojstva, Gral – unikatno gravitacijsko število povezano z živim elementom, daje posebno vibracijo moči, preko univerzuma z tarčno prepreko, ki je v vas.

Ko dosežete BALANCE (ravnovesje druga nadgradnja – drugega sklopa) na točki vzroka, se zgodijo mogočni premiki na poti do vaše želje.

Tudi če še vedno razmišljate v smeri, da vam nekdo drug prinaša srečo v vaše življenje, boste sedaj priča temu, da se vse nahaja v vaši podzavesti (alfa stanje, spanje – stanje globoke podzavesti).

Procesi so potrebni, prekinjanje procesa, vas sicer postavlja na začetno točko, saj so ob prekinitvi padci očitni, vendar vam na drugi strani odpirajo možnosti odločitve nadaljevanja “znova”.

Zavedali se boste koliko premalo vztrajate, kljub intenzivni želji v vas.

Dovolite si biti spontani – slediti. Preko procesa Grala se bo to zgodilo spontano.

Vztrajnost – proces Gala – strastna želja je tista dobitna kombinacija, ki jo je potrebno osvojiti, osvajate pa jo preko procesa Grala prve in druge stopnje nadgradenj.

Mnogi potrebujete “tovarniške nastavitve”, zato bo vas Gral vedno znova vračal na vzrok preteklosti, strah, čustva in dvome preteklosti.

Te je potrebno prestopiti, preko procesa.

Pomembno je vedeti, da Univerzum s svojimi energijami delovanja deluje ves čas, zato proces Grala ni povezan na spremembe luninih men, pač pa je po poti nadaljevanja v neprekinjenem delovanju jasno pripravlja na rešitve ki se lahko dogajajo unikatno samo vam ves čas. Vsaka oseba je unikat in vsaka oseba ima svojo zgodbo, željo, podzavest (delovanje v alfa stanju).

Z drugim sklopom nadgradenj prestopate v višje dimenzije (V. DIMENZIJA), ki vas postavlja na nivo nasprotja od podzavestnih želja.

Povezuje misli in srce.

Vaša rast potrebuje čas, vendar so želje tarčne.

Mnogi imate želje mesece – leta – nerealizirane, saj prihajate samo do “pol poti”.

Druga polovica je proces UNIVERZUMA, ki traja in je trajen.

Nove želje prihajajo, stare ostajajo, moč vam pada, stojite, pa vendar želite, to je potrebno spremeniti.

Energije dajejo niz priložnosti od oseb in dogodkov v vašem življenju, vi pa se boste preko procesa Grala upali in zaupali sprejeti odločitve.

Višje dimenzije so del prihodnosti, so del drugačnosti in nimajo primerjave.

Zgodilo se bo ko najmanj pričakujete za razliko do sedaj, ko bolj ali manj samo čakate in želite.

Zgubljate dneve energijo na eni strani, na drugi pa v podzavesti zaznavate, da ste korak od strastne želje (nimate rešitve), ki jo zaznavate preko svoje podzavesti.

Trajnost delovanja procesa Grala, daje odgovore, da so želje tukaj, čas ni tisto kar je pomembno, pač pa vaša želja, do točke, ko ji boste zmogli stopiti nasproti.

Ni nemogočih želja, nemogoči so procesi, ki jih ni, saj čakanje ne daje premika, ne izpolnitve in ni proces.

Upajte si sprejeti odločitev in slediti procesu.

Zgodilo se bo.

 

 

Naj se zgodi v najvišje dobro.

 

 

ČRNA PERLA (4 kos) nadgradnja GRAL (PLACEBO)

GRAL

 

 

Facebook