fbpx

OVEN

Razmišljali boste po svoje, po svojih občutkih, kar je tudi edino prava smer. Namreč mnogim odprta čustveno nedorčena preteklost in vsako vračanje bo izključno vaša odločitev. Ne obremenjujte se z ljudmi, ki so vam na poti in vam želijo dajati dobre nasvete, ki pa niso za vas. Bodite pogumni in postavite čustva tja kjer jih želite vi v prihodnosti. Čustva so vam bolj ali manj jasna. Poslovno mogoči novi koraki, popolnoma novi začetki, ki pomenijo za vas izziv n dodatno vlaganje energije, vendar boste nagrajeni.

BIK

V iskanju priložnosti, boste poslovno – denarno pot osvežili. Uspel vam bo neki zamik, ki je v tem trenutku v smeri denarja nujno potreben, saj potrebujete še časa, da smeri preteklosti do popolnosti zaprete. Imeli boste možnost nadgraditi, lahko tudi napredovati na obstoječi poslovni poti. Prav je da razmišljate samo v smeri kaj sprememba prinaša vam. Partnerski odnosti so na veliki preizkušnji. Potrebno bo pokazati svoje spremembe. Skrivnosti povezane s čustvi bodo končno dorečene.

DVOJČKA

Poslovnih poti je veliko, izredno veliko novih možnosti, ki jih je potrebno postaviti na svoj urnik. Posameznikom odločitev v smeri novih poslovnih smeri in sprememb. Nepremičninsko boste sprejemali odločitve, mogoča je menjava doma, ki je v smeri presenečenja in ni bila načrtovana. Potrebne bodo odločitve o katerih ne boste imeli časa razmišljati. Izziv v smeri vaših odločitev nasploh prihaja v mesecu Oktobru. Tudi v smeri čustev spremembe, če niste dogovorili nadaljevanja do sedaj, ga boste v Oktobru mesecu težje dogovorili.

RAK

Postavljeni pred poslovne izzive, ki jih želite. Potrditve in razbremenitve v smeri denarja. V kolikor se vam odpira poslovna pot, ki ni v smeri vaših želja, kljub vsemu razmislite. Mnogi preko poslovnih sprememb dosežete mir in blaginjo. Čustva so moteča, nedorečena in polna odprtih vprašanj. Vpliv tretjih oseb, po družinski smeri bo velik, kar bo pomenilo da boste mnogi morali iskati skupno besedo v nekem razmerju. Preko teh pritiskov boste spoznali vsebino in intenzivnost čustev. Znova boste lahko verjeli in zaupali.

LEV

Preveliki dvomi, bodo v  razmerja prinašali nemir, ki lahko po nepotrebnem prinesejo prelomnico. Prav je, da poskušate to preprečiti, saj se ne dogaja prvič. Potrebno bo sprejeti opozorilo, da se lahko tudi nekaj konča, kar pa si mnogi ne želite. Previdnost je potrebna saj sprememb misli ni v smeri kot želi druga stran. Ne zapletajte si nekih poti, ki potrebujejo samo čas, počakajte in dovolite da trajajo. Poslovno brez sprememb, postavljali boste možnost napredovanja na prvo mesto. Predani boste z namenom potrditve, ki prihaja.

DEVICA

Poslovne spremembe in odločitve, ki niso odvisne samo od vas. Počakati bo potrebno, da neke smeri dozorijo. Vedeli boste kako naprej, na koncu meseca Oktobra. Glede na stanje prihajajo izredno dobre rešitve, pa tudi potrditve. Čustva bodo bolela, samo zato, ker prikrivate svoje občutke. Ne želite ponavljati preteklosti, čeprav vam je srce ravno tam. Poguma bo več kot v preteklih tednih, potrebno je samo najti priložnost nadaljevanja. Izbrali ste sami, zavedali se boste, da imate opravka na drugi strani z močnim egom.

TEHTNICA

Čustva so odprta, pri vas pa še vedno prisoten dvom, saj potrditve očitno ne bodo takoj, kot bi si želeli. Potrebno se je malo prepustiti, saj imate mnogi med vami odprte vsaj dve poti. Neodločnost vam bo vzela prepotrebno energije, ki jo je bolje usmeriti v denar – dobesedno. Ne prepuščajte poslovno ničesar naključju, saj je potrebno da ste zraven. Odločali se boste vi sami, postavili se boste tja kjer želite biti, zato razmislite v kaj in koga vlagati energijo. Oktober je za vas mesec odločitev. Oravilne bodo, ker to čutite že v tem trenutku.

ŠKORPIJON

Oktober je mesec, ko se pokažejo poslovni rezultati minulega dela. Mnogi med vami ste na poti in nadgrajujete svoje poslovne poti še naprej. Še vedno niste na točki, ki jo želite, ste pa na pravi poti potrditev. Veliko boste razmišljali o rešitvi nekih družinski prelomnic. Težko bo najti reitev, če boste samo razmišljali, potreben bo pogum v smeri pogovora. Mogoče je to v drugi polovici meseca Oktobra. Preko naključij se po daljšem času srečate z nekom. Premiki se začnejo. Breme bo postopoma izgubilo pomen.

STRELEC

Materiala za rešitev čustev bo dovolj. Smeri, ki so že doživele razhod so na novi preizkušnji. Priložnosti bodo odprte, mnogi strahovi se bodo potencirali, vendar po nepotrebnem, saj vam uspejo pogovori, čeprav bodo naporni. Čustva spreminjajo vaše misli v mesecu Oktobru. Izredno dobro počutje, ko si boste končno priznali. Poslovno mnogim nadaljevanja, povezovali se boste z osebami s katerimi do sedaj niste našli skupne besede. Zavedali se boste, da je bila blokada v vas. Vse bo kot si želite, le bodite nežni do sebe – končno!

KOZOROG

V iskanju novi poslovnih priložnosti najdete nove čustvene poti. Vse se nekako postavlja na glavo, pa vendar se poti spremenijo in nadaljujejo od vsega, kar ste imeli v načrtu. Prebujanje novih občutkov, ki so zadnje čase bili za vas nedosegljivi ali si jih niste dovolili. Zavedali se boste, da vam ne manjka veliko do popolne sreče po vaši merilih. Denar – priliv – potrditev okoli 18. 10. 2023. Velika razbremenitev, ki daje odločitev v smeri sprememb nepremičnine ali premičnine.

VODNAR

Zavedajte se, da zmorete vse. Ne bo več bolelo. Ne boste želeli več razmišljati o preteklosti. Izrednega pomena bo vsa čustvena resnica, ki je bolela, sedaj več ne boste imeli občutka bolečine, ampak samo praznine. V popolnost se boste spontano usmerjali v prihodnost, preko čustvenih sprememb, se bodo dogajale poslovne spremembe ali napredovanja. Končno boste imeli pozitivne občutke, da pripadate neki sredini, imeli boste občutek spoštovanja. Zaupanje bo rastlo iz vas bo izstopalo vse kar sedaj skrivate v smeri lastnih kvalitet.

RIBI

Nadaljevanja katera si želite za naprej in že trajajo v smeri partnerskih odnosov, lahko tudi skrivnosti. Mnogi ste postavili čustvene temelje prihodnosti. Občutki bodo dobri, miru bo veliko. Poslovno ste pripravljeni na dodatne izzive. Imeli boste priložnost nekaj voditi, kar ste želeli že mesece nazaj. Vse je nekako odprto v dobra sodelovanja in nove dodatne dogovore. Obdobje Oktobra boste primerjali z enakim obdobjem preteklega leta, ko se je vse pravzaprav začelo. Hvaležni boste za vse.

 

 

 

 

Facebook