fbpx

OVEN

Mesec poln odločitev, saj bo potrebno pogledati in se odločiti v smeri poslovnih sprememb. V veliko oporo vam bodo ljudje iz delovnega okolja ali ljudje, ki so vam dejansko blizu. Pogumno bo potrebno stopiti korak naprej. Znašli se boste takrat, ko boste sebi priznali svojo ceno. Čustva so na tehtnici kaj narediti. Predvsem kaj nadaljevati ali kaj zaključiti. Vaši občutki bodo jasni. Nekdo vam jemlje vso energijo, naj se te smeri zaključijo. Tokrat dokončno. Denar na poti o vas – nepričakovano.

BIK

Vsega čustva ne morejo rešiti, za nekaj se je potrebno odločiti, da se poti nenapovedano ne zaprejo. Dvojne poti ne bodo več mogoče, saj bodo prepreke rastle. Veste kje je vaše srce, zato si končno upajte in sprejmite odločitev. To kar ste mnogi živeli do sedaj nima srečnega konca. Pomembno je zaznati pravi trenutek in sprejeti odločitev, namreč nič več ne bo čakalo na vas. Poslovno so poti umirjene v smereh, ki trajajo. Izreden čustven mesec pred vami. Izpostavljene odločitve.

DVOJČKA

Poslovne poti se izpostavijo v smeri odločitev. Mnogi med vami imate možnost menjave poslovnih poti v mesecu Septembru, drugim se odpirajo poslovne poti vezane na preteklost. To bo nekaj, kar vas bo zagotovo presenetilo in se na nek način tudi dotaknilo srca. Mnogi boste v dvomih ali to preteklost sploh sprejeti. Pustite času čas. Na čustvenem področju, brez konkretnih sprememb, saj ste mnogi zadovoljni in nadaljujete začetek ali nadaljevanje svojega odnosa.

RAK

Stopali boste točno po zastavljenem cilju v smeri poslovnih poti. Kot da se boste “na novo” sestavljali. Izredni preobrati v smeri denarja bodo posledica vaše odločitve v smeri doslednosti. Ničesar več ne boste prepuščali naključju. Imeli boste jasne misli in vizijo za naprej. Samo vztrajnost prinese to kar ste si zadali. Uspeh zagotovo sledi. Čustveno neko razmerje postavljate iz preteklosti v prihodnost. Mnogim srečanja s čustveno preteklostjo, na katero niste imuni. Velika presenečenja.

LEV

Popravnega izpita v smeri čustev več ne bo. September prinaša potrditev, ki je že za vami in je bila neke vrste prelomnica v vašem življenju. Korak po korak v mesecu Septembru in vam bo lažje. Predvsem bo pri mnogi izpostavljena čustvena prihodnost preko novega znanstva – nove osebe. Spoznavali boste neke vrste mir in ne boste pričakovali ničesar, boste pa veliko pridobili. Končno nekomu prva oseba v čustvenem življenju. Občutek bo dober, bremena padajo.

DEVICA

Poslovne spremembe ali ponudbe, ki presenečajo. Ni nujno, da ste pripravljeni na poslovne spremembe, zagotovo jih samo posamezniki pričakujete ali želite. Pa vendar bo veliko sprememb povezanih z naključnimi ponudbami, na katere ne ostanete imuni. Sprejemajte izziv bodite pripravljeni spremeniti vse. Novo okolje v poslovni smeri lahko spremeni veliko vsega, predvsem pa v vas naseli mir in zadovoljstvo blaginje. Tudi na čustva ne boste pozabili, saj bo preteklost želela nadaljevanje.

TEHTNICA

Poslovno mnogim nove poti na eni strani, na drugi reševanje neke poslovne preteklosti, ki dosega vrhunec v negativnem smislu. Potrebno bo previdno z besedami, potrebno pa bo tudi previdnost v kateri smeri zaupati. Mnoge tehtnice boste popolnoma spremenile mnenje o nekom, predvsem v smeri nekega sodelovanja. Znali boste postaviti konec v smereh, ki vas bremenijo. Ne postavljate se na nobeno stran, razen seveda na svojo. Čustva pod drobnogledom. Mnoge preteklosti bodo čustveno moteče za trenutno čustveno srečo.

ŠKORPIJON

Samo naprej. Poslovno se pokaže nova pot, nova zgodba. Sprejemali boste to pot, tudi če ste v tem trenutku na stabilni točki poslovnih poti. Ponujeno vam bo več razgibanosti, pa tudi denarja. V kolikor imate časovne zmožnosti, ne odklanjajte ničesar. Mnogim škorpijonom denarne razbremenitve, stopnjujte odprte možnosti v tej smeri, ki vam bodo ponujene. Čustveno niste nikjer, mogoče tam kjer ni vaša smer, pa vendar se ne vračajte nekam kot opcija. Zaslužite veliko več.

STRELEC

Umiritev denarnih poti. Rešitve prihajajo čez ves mesec, lahko so to dogovori, ki konec meseca doživijo uspeh. Mnogi nimate kaj izgubiti zato se izpostavite zase in svojo blaginjo. Energije vam bodo naklonjene. Našli boste znova svoje občutke pa tudi želje. Čustva bodo v smeri presenečenj, katerih več niste pričakovali, vendar postavite na prvo mesto tokrat sebe. Izredne poslovne priložnosti se morajo dogajati v premiku vaše energije. Ostanite na poti svojih želja od začetka leta, sedaj sledijo potrditve.

KOZOROG

Veliko več boste naredili, če se boste čustveno soočili sami s seboj, kot da se izmikate. Svoje počutje je potrebno postaviti na prvo mesto. Kot da ne znate narediti konca ali se odločiti. To bo v mesecu Septembru potrebno za vas. Imeli boste možnosti poglobiti ali stabilizirati svoj čustven odnos, le tako boste našli energijo zase. Resnica ali priznanje je tisto kar vam bo dajalo moč, zato bodite iskreni tako v dejanjih kot besedah. Mnogim sprememba doma ali aktivacija novega projekta v tej smeri.

VODNAR

Zmedenost bo vsebina meseca Septembra, saj se vam bodo v smeri čustev odpirale poti, katere ste že miselno zaprli. Preteklost v smeri čustev, daje jasne znake nadaljevanja. Sledili boste občutkom ne zameram, ki so se zgodile v preteklosti. Priložnosti ne gre zamuditi, saj je nekje globoko v srcu še vedno zapisana in čaka. Stopali boste iz cone udobja in naredili vse za svojo srečo. Poslovno se ne kažejo nove poti, mogoča napredovanja, vendar v Septembru mesecu ostaja samo pri pogovorih.

RIBI

Nove poslovne poti bodo mnogim jemale veliko energije, prinašale pa tudi zadovoljstvo in razbremenitve. Imeli boste priložnost delati tako kot si želite, brez dodatnih pritiskov. Vedeli boste, da ste na pravi poti. Okolje se bo zlilo v energijah dolgoročno. Čustveno boste dan za dnem priznavali kaj si želite. Mnogi to dvojino že živite, potrebno bo samo sinhronizirati odnos. Prihodnost je odprta. Mira bo dovolj. Tudi okolje vas bo sprejemalo v tej očitni spremenjeni obliki popolne zmage.

 

Facebook