fbpx

A

Ne nehajte upati v smeri čustev. Zgodilo se bo. Premik je nakazan, vendar naj bo prisoten tudi vaš korak. Ne čakajte. Lahko ste v pričakovanju velikih odločitev, ki imajo veliko vezo za prihodnost. Zaslužite, pa vendar spremenite misli, pustite vse kar se je zgodilo za seboj. Ne bo ponovitve, začutili boste to in si končno dovolili. Tako lepi občutki in priznanja prihajajo.

B

Posebno mesto v mesecu Septembru so pri vas prikazane v smeri denarja. Poslovne poti v spremembi postopoma. Sedaj je potrebno potrpljenje, tega nimate vedno dovolj. Sporočila in klic, ki spremeni vse. Mnogi prestopite neko negativno osebo v poslovnem okolju, razbremenitev bo velika. Postavljali vas bodo na prvo mesto in predvsem deležni boste zaupanja.

C

Bodite svoji, vse skrivnosti ki jih imate v smeri čustev zadržite zase. Bodite modri in pripadnost pokažite nekomu preko druženj, ki bodo pogosta. Imeli boste priložnost začutiti spremembo. Prestop v smeri privlačnosti v čustva bo izražen v sredini meseca Septembra. Potek dogodkov bo zahteval odločitve, lahko se tudi zgodi, da vas nekdo razkrije, vendar to ja tudi čas odločitve v smeri sprememb.

Facebook