fbpx

1

Veliko več priložnosti za rešitev čustvene preteklosti, le iskreni boste morali biti do sebe. Imeli boste dobre občutke, mnogi med vami pa tudi veliko skrivnost. Potrebno se bo soočiti. Namreč vse kar boste delali v smeri kompenzacij bo nevarnost da vas razkrinkajo. Odločitev bo v mesecu Novembru zagotovo samo vaša kaj si želite, vendar je povdarjena odločitev, ki je nujna. Eno misiti, drugo delati, tretje živeti se ne bo obneslo, nevarnost je lahko, da se zaprejo vse poti.

2

Poslovno boste doživeli vzpon, ki si ga želite. Bodite samo izpostavljeni, pomeni ne čakajte samo na sporočila, pač pa jih aktivno tudi iščite. V zadnjem tednu meseca Novembra so potrjene spremembe ali napredovanja, pomeni da je sedaj v tem trenutku čas, da se zavedate smeri, ki jo želite. Denarno velike razbremenitve tistim, ki so iskali možnosti nekega zamika. Občutki, da so vaše želje v poslovni smeri v konkretnem premiku se potrdijo. Razbremenitve, ki ste jih želeli že v začetku poletja so tukaj.

3

Po nekih prelomnicah v čustvenih smereh, za mnoge med vami sledi nadaljevanje. Razumsko boste poskušali narediti korake, vendar bo srce in privlačnost do nekoga izredno izpostavljeni. Prav je da se prepustite, namreč to si očitno želite. Želite prihodnost, želite nadaljevanje v čustveni smeri. Postopoma se vse postavlja na svoje. Vaši občutki so dobri že v tem trenutku. Vse poslovne poti v povezavi s čustvi bodo pod veliko uganko nedorečenosti. Imeli boste moč priznanja in nadaljevanja. Pogumno.

Facebook