fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Našli boste možnosti, poslovno novih začetkov, lahko potrditev napredovanj. Velika nagrada za vse tiste, ki si to želite in vztrajate. V začetku meseca boste morali prestopiti sebe, saj bo energije malo, vendar boste zmogli. Najdete sebe, svoje poslovne poti in blaginjo. Čustvene prelomnice, ki se morajo zgoditi bodo izpostavljene v tem tednu. Ne bo bolelo, boste pa sprejemali konce, saj boste v koraku novih razmerij ali prijateljevanj. Vse z namenom. Odločen teden.

ZELENA – 4 TEDEN

Povezovali se boste v smeri čustev, brez da bi razmislili za posledicami, ki jih takšno povezovanje prinaša. Velika presenečenja sledijo, saj se bodo mnoge skrivnosti postavile v prihodnost. Intenzivna čustva, katerih na samem začetku niste pričakovali. Bodite iskreni do sebe. Mnogi med vami namreč dobivate pred sebe znano zgodbo, zaradi katere se v preteklosti niste mogli odločiti. Preizkušnje bodo tokrat velike in intenzivne. Pomembno je samo zavedanje, da zaslužite srečo.

RUMENA – 2 TEDEN

Denar pred vrati, potrditev za vse tiste posameznike, ki čakajo na neki odgovor. Potrditve uradnih oseb sledijo. Imeli boste teden velikih razbremenitev. Končno zadihate in naredite poslovni korak v smeri v kateri zaradi okoliščin do sedaj niste zmogli. Vse je z nekim namenom. Dokazali boste, da zmorete sami in še več, da ste končno na koncu nekega prelonega obdobja, ki je za vas spremenilo vse, tako poslovno kot čustveno. Tukaj ste sedaj pred nagrado, ki jo zagotovo zaslužite.

RDEČA – 1 TEDEN

Teden, ki že traja, ko boste to brali. Občutki strahu in tesnobe so še vedno prisotni. Nekdo se ne odziva, kot bi si želeli. Imeli boste zmedene misli, vendar ne odhajajte. Vztrajajte naprej. Vsak dan prinaša korak več v smeri čustev in povezav v smeri odnosov. Ne pričakujte, da boste slišali to kar si želite. Ne imejte visokih kriterijev, pač pa odprite občutke, ki vas bodo pripeljali do sprememb. Zavedajte se, da ste na pravi poti, zato ztrajajte. Preobrati sledijo. Z nekim namenom “stojite”, zvedeli boste zakaj je tako.

 

Facebook