fbpx

1

Pričakovanja so lahko velika v smeri čustev, vendar se je potrebno zavedati, da prepreke ne minejo že v mesecu Novembru, pač pa realno v naslednjem letu. Vztrajnost prinaša pozitivne razplete, končno boste imeli občutek, da se smeri dogajajo po vaših željah. Nekdo vam bo tako blizu kot na začetku tega vašega odnosa. Postavite se za svoje želje in ne dovolite tretjim osebam, ter dvomom, da vas premaknejo vztran od začrtanega cilja. Zmogli boste osvojiti čustveno prihodnost v smeri kot si želite.

2

Popravnega izpita v smeri poslovnih poti več nebo, zato je nujno sprejeti odločitev o spremembah takoj. Odprti imate dve poti, ostati ali spremeniti. Tukaj kjer ste se ne spremeni veliko, zato je prav da si dovolite novega koraka in razbremenitev. Izredno ugodne poti v smeri finančnega stanja so vzporedno postavljene z odločitvami. Uspelo vam bo zapreti neko finančno preteklost, ki vas bremeni. Vaš čas, za vse želje, ki jih želite. Čustva ostanejo na mestu kot so v tem trenutku, očitno je da je intenzivnost preniska. Spremenite to.

3

Finančni prilivi, premiki, spremembe, ki so v smeri vaše želje potrebujejo še očitno zadnji korak. Imeli boste priložnost v sredini meseca Novembra, da stopite na pravo pot. V tem trenutku še niste na tej poti, zato ne izgubite upanja, ampak vztrajajte. Podpis in potrditev še pred koncem meseca Novembra, dajejo razbremenitve, ki pomenijo prihodnost v stabilnem mirnem stanju. Posamezniki boste imeli zdravstven problem, s katerim ne odlašajte z obiskom pri zdravniku. Uredite dobro.

4

Obstajajo skrivnosti, ki trajajo, tako bo tudi naprej. Imeli boste razloge za srečo, katera pa ne presega v nek partnerski odnos. Zadovoljiti se bo potrebno s stanjem kot je. Ne iščite odgovorov, katerih tudi sami ne morete dati. Vplivi tretjih oseb in preteklosti so jasni. Prepustite se. Bodite previdni, da skrivnost ne zagleda luči sveta, saj se lahko s tistim trenutkom tudi brez potrebe konča. Niste odločei vi, ne druga stran za spremembe doma oziroma partnerske preteklosti.

 

 

 

Facebook