fbpx

MODRA – 3 TEDEN

Polni upanja boste, saj se na čustvenem področju potrjujejo vaše želje. Z nekom ste končno našli smer nadaljevanja, sedaj je potrebna nadgradnja odnosa. Imeli boste samo težavo z lastnimi mislimi in dvomi, ki pa niso potrebni. Zavedali se boste postopoma, da je vse kot mora biti.

ZELENA – 4 TEDEN

Potrjene poslovne poti ali napredovanja. Če ste do sedaj imeli čas zase, ga v naslednjih tednih zagotovo ne bo. Tempo bo intenziven, vendar boste zanj nagrajeni. Zlili se boste z okolici in našli dobro razbremenjeno komunikacijo. Popolno nasprotje od preteklosti se vam obeta.

RUMENA – 2 TEDEN

Mnogi boste pred podpisom, na katerem ste delali od poletja naprej. Potrdilo se bo to, da je bila vztrajnost edina pot do cilja ki ste ga želeli. Bodite pazljivi – dosledni pri željah. Lahko naredite veliki zalogaj razbremenitev, ne bodite polovičarski.

RDEČA – 1 TEDEN

Potrebno je narediti načrt in se lotiti dela. Nič vam ne bo podarjeno, zato začnite. Priprave potrebujete takoj, da bi lahko upali, da se sprovede finančni priliv, ki si ga želite še v mesecu Novembru. Občutki so dobri, zato ne čakajte na izpolnitev neke obljube, ampak se lotite priprav sami.

 

 

 

 

Facebook