fbpx

1

V čustveni smeri ne spreminjajte poti, saj je več kot očitno, da je pot na kateri ste še zdaleč nedorečena. Pomembno bo ustvariti postopoma klimo za pogovore, sledile bodo odločitve in nadaljevanja. Imeli boste priložnost odločitve, namreč mnogi med vami morate prečistiti svojo preteklost. Tokrat bodite odločni. Strahovi ostajajo za vami. Postavljate svoje občutke na prvo mesto.

2

Sprostite se. Pred vami je mesec kot ste si ga želeli. Priložnosti se bodo vrstile druga za drugo. Imeli boste možnost naredite vse kar ste čakali zadnjih 6 mesecev. Bodite pozorni na govorice in jih izkoristite v svoje dobro. Tako poslovno kot čustveno se nekaj končno doreče. Začetki bodo novi, nadaljevanja pa dajejo prihodnosti poseben pomen. Prteteklost ali prihodnost?

3

Ustvarjali boste poslovno po, kot jo želite. Imeli boste veliko priložnost sprememb, vendar razmislite, če te spremembe ne želite ustvariti tukaj kjer ste. Priložnosti se odpirajo, neki odhodi dajejo priložnosti pred vas. Imeli boste veliko moči izpostaviti sebe, vzporedno pa prečistite ljudi, ki so vam višek v načinu komuniciranja. Ne spuščajte se v konflikte.

Facebook